• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Обещаната снимка

Започната от Longanlon, 27.06.2005 16:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

miTko

...или прокурор! :o
Разни мои АКВАРИУМИ 

dido

Ей, Лонги, ти нещо ми ставаш подозрителен вече - да си пазя дъщерята от тебе ;-) Тя е на 5 години още, ама така като те гледам...

nixanbal

Божее... И като се сетя, че на снимките от Варвара сега има малки момиченца, не знам кой баща си ги е завел...

Ама, Longanlon, тва сериозно ли е?

NikolaV

Цитат на: didoЕй, Лонги, ти нещо ми ставаш подозрителен вече - да си пазя дъщерята от тебе ;-) Тя е на 5 години още, ама така като те гледам...
Прав си Дидо! Пази я! Тя е вече на 5 години...

NO CARRIER

Бъдещата му приятелка, вероятно.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

cp

От тези снимки нито една неможах да видя, но съдба

Longanlon

бах, кви сте лоши

killiman

Давай Лонги, само така! И мен чат-пат ме "измъчват" такива "отклонения"! :lol:

NO CARRIER

В интерес на истината, младото си е младо. Едно младо момиче с порастнали подробности винаги буди възхищение. Без целулит, сланини и прочее неща, които се появяват впоследствие. Но това момиче в повечето случаи става предимно за показване пред народа. В леглото не важи. Една свирка като хората не може да извърти. А по-възрастното си е друго. Научено, и с практика. Освен това, може и мохабет да си завържеш с него като хората, да обсъдите какво ли не. А малкото - гледа те като теле. Ахаааа да проговори, ма не може. Отвътре, така, му идва да каже нещо свястно, но само глупости излизат от устата.

77

коко,ти откъде знаеш тези неща  w00t

cp

Цитат на: NO CARRIERВ интерес на истината, младото си е младо. Едно младо момиче с порастнали подробности винаги буди възхищение. Без целулит, сланини и прочее неща, които се появяват впоследствие. Но това момиче в повечето случаи става предимно за показване пред народа. В леглото не важи. Една свирка като хората не може да извърти. А по-възрастното си е друго. Научено, и с практика. Освен това, може и мохабет да си завържеш с него като хората, да обсъдите какво ли не. А малкото - гледа те като теле. Ахаааа да проговори, ма не може. Отвътре, така, му идва да каже нещо свястно, но само глупости излизат от устата.

Еваларка бате добро мнение но не си прав, може да си кажеш нещо и с тях, единствено на темата "Как мина даскало" ха ха ха rofl

NO CARRIER

Цитат на: 77коко,ти откъде знаеш тези неща  w00t
А бе, старото си е старо.  8)

N.Nobs

Цитат на: didoЕй, Лонги, ти нещо ми ставаш подозрителен вече - да си пазя дъщерята от тебе ;-) Тя е на 5 години още, ама така като те гледам...

Тя жена ти затова тичаше през 5 минути и викаше "Гледаш ли детето?".
Аз предлагам другата сбирка да я направим в ранчото на Майкъл Джексън, че поне Лонги да не скучае :idea:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

nixanbal

Цитат на: N.NobsТя жена ти затова тичаше през 5 минути и викаше "Гледаш ли детето?"

това ме уби от смях!! :mrgreen:

Longanlon

no carrier явно най- ги разбира нещата - 100% съм съгласен в всичко, което казва. а за секс даже не си говоря с нея - не искам да се ядосвам напразно.

Similar topics (5)

4870

Отговори: 10
Прегледи: 11273

3987

Отговори: 20
Прегледи: 19258

1156

Отговори: 7
Прегледи: 8869