• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

06.11.2025 17:09

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Профилът на _Kirilov

Започната от _Kirilov, 04.11.2013 01:10

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

VassetZ

Какво е предвиденото осветление и филтрация?

_Kirilov

Имам два сън съна2000 и осветлението от другия 400л с Т5 пурите ще заспят отгоре му, само за задния край където сключва прав ъгъл ще трябва да се мисли нещо да доосвети.

T-rex

Триъгълният е много интересен и добре е изглеждал в миналите му дни!  *THUMBS UP*
Аз като започвах с хобито през 2011та, също имаше един триъгълен морски, много обещаващ. Може пък натам да тръгнат нещата :)

_Kirilov

Нямам никаква възможност на този етап да го пусна по какъвто и да било начин (освен пускане за продажба хаха)
Той беше реално със сетъп за соленоводен. Дъното беше пробито с три дупки имаше преливна колона. Бях си направил и съмп за него (даже още седи в мазето) обаче супер трудно ми беше да му наглася нивата и в един момент се отказах от него и се върнах на двете ми стари Тетри 1200.

Lightning_boy

Ако нямаш време, по-добре не го захващай. До този извод стигнах.
Взех още един уж за растителен, ей така стои, още не съм го подкарал.
Айде този е големичък, стабилизира ли се, кой знае какво няма да му пипаш. Но много зависи и какво ще слагаш вътрЯ.
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

T-rex

Ще му дойде времето.
Аз затова и вече не продавам нищо. Преди писне ми нещо, продам го, после се присетя, че пак ми се иска и айде наново. Затова сега всичко си седи и чака муза, време, финанси за ново начинание.

mushroom

T-rex: Само да имаш място за складиране. Голям кът е мястото. ( - :
"We Do Not Inherit the Earth from Our Ancestors; We Borrow It from Our Children."

Lightning_boy

Цитат на: T-rex - Днес в 15:58Ще му дойде времето.
Аз затова и вече не продавам нищо. Преди писне ми нещо, продам го, после се присетя, че пак ми се иска и айде наново. Затова сега всичко си седи и чака муза, време, финанси за ново начинание.

+1. Нищо не връщам и аз :D:D:D
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

Similar topics (5)

38214

Започната от danielm

Публикации: 833
Прегледи: 221000

28346

Започната от skDn

Публикации: 8
Прегледи: 7460

23003

Започната от trupai

Публикации: 99