• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.06.2025 11:47

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Аквариума на Николай

Започната от niki_o, 19.06.2014 15:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

niki_o

Потдържам два аквариума колкото да не губя тренинг,но от две години не съм ги променял или дори кастрил-бавнички са.
Преди няколко седмици обаче желанието ми се завърна и малко позабързах аквариума от предишния пост.
Стартирах миналата седмица аквариум в апартамента на сина ми а и обмислям старт на аквариум в мазата.....абе пак съм в тренда :)

_Kirilov

Това да се чува.
Колкото до аквариума от снимката - на това ли му викаш бавен ? Цо-то с буцки и анубиаси  *DANCE*  :-D
Ако режеш от буцефалантрата някога или нещо разместваш/отчупиш без да искаш се абонирам за едно стръгче  *bg*

niki_o

Цитат на: _Kirilov - 16.12.2024 08:27Това да се чува.
Колкото до аквариума от снимката - на това ли му викаш бавен ? Цо-то с буцки и анубиаси  *DANCE*  :-D
Ако режеш от буцефалантрата някога или нещо разместваш/отчупиш без да искаш се абонирам за едно стръгче  *bg*
Аквариума е свежо орязан и хвърлих 3 наилонови торби с Анубиси и една с Буцки.....ама ако помниш живея в Германия.....все още.
Иначе откакто има Зоострефолия в аквариума никак не е бавен- трудно й насмогвам с манджа  :-D

_Kirilov

За такова количество бих си платил доставката от германия до бг , за съжаление обаче не е ясно как ще пристигнат по това време на годината хахах

niki_o

Как ще пристигнат мога да ти покажа- поръчах растения за нов аквариум и почти всичко е мъртво....ще обмислям с какви растения да го стартирам , но явно идеята ще се променя в движение.

niki_o

Това е идеята за Хард за аквариума в мазата

niki_o

А това е аквариума преди да орежа раслото повече от две години в него

niki_o

Малко Новогодишно настроение

NO CARRIER

Чудесен е! За много години! *YAHOO*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

mushroom

Браво, много е хубав и преди и след кастренето.
Честита нова година на всички акваристи. Много подводни и надводни приключения през новата желая.
"We Do Not Inherit the Earth from Our Ancestors; We Borrow It from Our Children."

Lightning_boy

Супер е аквариума! *THUMBS UP*
Растението в десният ъгъл отпред schimatoglotis prietoi ли е? На такова ми се струва?
Или някакъв малък анубиас? Много 'арно стои! ;-) 
За много години, колеги! Здраве на вас и всички около вас!
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

niki_o

Цитат на: Lightning_boy - 03.01.2025 08:50Растението в десният ъгъл отпред schimatoglotis prietoi ли е? На такова ми се струва?
Или някакъв малък анубиас? Много 'арно стои! ;-) 

Anubias barteri var. nana 'Bonsai'  е растението. Бавно расте, но е наистина симпатично ;-)

niki_o

Стартирах аквариума в мазата преди Коледа и това е резултата за сега  :)

Lightning_boy

Изглежда доста обещаващо  *THUMBS UP*
Да драснеш малко подробности за аквата?
Ясно е, че и ти си като мен затова аквариума е в мазето/гаража :-D 
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

niki_o

Ами имам си аквариум почти във всяка стая в апартамента ама се заседявам често в мазата и си направих забавление и там.....до преди 2 години бяха 3 аквариума в мазата :-D
Иначе аквариума е 56/35/35 и чисто са 45 литра вода. Филтъра е Sunsun Hbl 803 а осветлението лично производство Лед с контролер. Рибките са случайно попаднала с растенията бебе Гупа на която пуснах веднага 3 дружки един  Анциструс десетина скариди и охлюви.Растенията са каквото съм орязал от другите аквариуми или пък ми остана от старта на аквариума на сина.

Similar topics (5)

20694

Започната от dimgeorg

Публикации: 2
Прегледи: 1764

39598

Започната от dimzahov

Публикации: 13
Прегледи: 4459

55475

Започната от zipich

Публикации: 6