• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.12.2024 12:47

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Поръчка на растения и други от aquasabi

Започната от bunzip2, 02.10.2024 00:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

mushroom

Не знам аз без това аквариуми след 1-2-3 седмици няма да имам. Тъй че стреляй на посоки... имаш картбланш. : - )

P.S. Да свети като Gro-Lux (май 8000k. е това) : - D
"We Do Not Inherit the Earth from Our Ancestors; We Borrow It from Our Children."

bunzip2

Абе на посоки как да стрелям, цените са доста различни, така че избери си нещо , https://www.aquasabi.com/aquarium-lighting-top-lights , ето ги лампионите. Каквото ти хареса и прецениш, че ти е по джоба :)

mushroom

А 361... за 0 евро е в момента, а пише че имат 12 в наличност.
Може всичките 12 да вземем, ако са за 0 евро  : - D
"We Do Not Inherit the Earth from Our Ancestors; We Borrow It from Our Children."

bunzip2

Цитат на: mushroom - 01.11.2024 11:22А 361... за 0 евро е в момента, а пише че имат 12 в наличност.
Може всичките 12 да вземем, ако са за 0 евро  : - D

А, видях го аз, ама като я сложиш в количката и става 54.90 EUR  :-D

mushroom

Аз гледам на немския сайт (.de) дали ще имат разлика?
В момента А361 е 43.90. Тъй чер ако искаш ръчкай в количката. Потвърждавам.

bunzip2

Сложих я в кошницата.
Ами, какво става сега, само аз, mushroom и lightning_boy ли сме?
Доставката е 50лв, после ще има и вътрешни доставки с куриер.
Чакаме ли още някой?
Според мен, ако сме само 3-ма, не си струва доставката. Като се сложат после и вътрешните куриерски, и отиде работата на 70-80лв доставка само
Кирилов, ти избра ли си нещо :)

bunzip2

Между другото, днес прегледах и olibetta. Там е обявено "България: Безплатна стандартна доставка от 169.00 лв."

Само че доставката като гледам, че около 8-9 дни. Не знам как ще се отрази на китките, иначе сумата от 169лв много лесно може да я направим.

NO CARRIER

Пиши и питай ако има растения дали няма начин да стане по-бързо. Намекни, че имаш право и на връщане. :-D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

bunzip2

Мдаа, питах, ама нещата станаха зле :D
Има бърза доставка, DHL Express shipping, само че цената става около 60лв. Навсякъде едно и също  :-D
За 2 кофички елеохарис, някак си... туу мъч ми идва  :-D

Lightning_boy

В крайна сметка, ако не излязат нещата заръчваме от тук и тва е.
То като цяла няма много активни потребители във форума. Иначе, ако бяха повечко си мисля, че щяхме да съберем критична маса за една адекватна поръчка.
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

mushroom

Разбира се, надяваме се, че сайте ще отселее и без нашата поръчка. : - )

bunzip2

mushroom, ти ако искаш само лампа, поръчай отделно, без растения. Ще ти излезе по-евтино.
Ако сме 3-ма, доставката на лампата ще ти е 8 евро до БГ(25 евро/3), после още 6-7лв вътрешна доставка с еконт/спиди.
Ако поръчаш само лампата на отделна поръчка, ще ти е само 8 евро с доставка до вас с DHL и малко се обезсмисля.
Иначе да, ако бяхме много хора, щеше да е супер, ама то толкова е оредяла обстановката, че думи нямам  :-D

VassetZ

Пичове, мислех и аз да участвам, ама си наложих мораториум върху парите, които давам за акваристика, че нещата излязоха извън контрол от май месец тая година до миналата седмица.  :-D
След Нова година евентуално...  :)

bunzip2

Те нещата винаги тръгват с идеята да не харчим много, и накрая - само още малко, само още малко... и като калкулираш, УЖАС  :-D  :-D

mushroom

Не няма грижи, аз просто подркрепят общи усилия, ако мога.
Иначе както писах и преди... аквариумите ги махам (за момента), че трябва да освобождавам място за нова стая и да я затварям  и лампа реално не ми трябва.
Да не ви занимавам с моите глупости.
Ще следя форума и ако има пак напън за поръчка ще видя с какво може да се включа.
А относно разходите, вляза ли в магазина за акваристика... за храна примерно, винаги си тръгвах с изхарчени всики пари дето имам в джоба. ( - :

Similar topics (5)

53575

Публикации: 0
Прегледи: 1843

38868

Публикации: 0
Прегледи: 1556

25744

Публикации: 5
Прегледи: 6191

10875

Публикации: 26