• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Магазини в Австрия и Германия

Започната от Amev, 23.03.2016 11:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Amev

Малко снимки от магазините там:

————

Рифове..

—–—

————————————————
Жалко е ,че през първата половина от живота не достига ум, а през втората - здраве ...

Amev

По принцип мога да съдействам със закупуването на неща които ги няма в България и докарването им до тук. Цените на някой неща се виждат , ако някой иска нещо специално - при следващото ходене звъня му ,снимам му , купувам и докарвам - без никаква надценка. Риби , скариди и т.н. не съм си взимал още ,но един ден ще пробвам и това да си докарам ;)

————————————————
Жалко е ,че през първата половина от живота не достига ум, а през втората - здраве ...

jabeto

Страшна работа!Затова всеки път се връщаш с една торба глезотии :-D.А магазина от който аз пазарувам е по-малък от тоалетна в панелен блок :-D

geniusloci

Цитат на: Amev - 23.03.2016 11:46
По принцип мога да съдействам със закупуването на неща които ги няма в България и докарването им до тук. Цените на някой неща се виждат , ако някой иска нещо специално - при следващото ходене звъня му ,снимам му , купувам и докарвам - без никаква надценка. Риби , скариди и т.н. не съм си взимал още ,но един ден ще пробвам и това да си докарам ;)

————————————————
Ако някога се навиеш да докараш две кофи копеподи от Германия, ще съм много благодарен. Предполагам, че има и из други магазини, този и до тук праща, но цената за доставка е като за риби и скариди, не върви да поръчвам само буболечките: http://www.shop-meeresaquaristik.de

Та, така де, ако имаш път - звъниш на 0897606919, когато и да е, все ще имам нужда от още :)

Amev

Тоз планктон жив ли се продава?

Similar topics (5)

3791

Отговори: 284
Прегледи: 226243

23253

Отговори: 99
Прегледи: 207864

3786

Отговори: 5
Прегледи: 60717