• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Скромното езерце на big_head

Започната от big_head, 06.05.2013 21:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

_Kirilov

Супер.Честито колега - как са оцелели , с какво са се  хранели докато станат до такъв размер?

big_head

Ето клип и снимка от езерото днес http://vbox7.com/play:c74afe562c

big_head

Ето малко снимки и от мен ,тези дни го източих цялото изтърках камъните с телена четка половината вода си я върнах обратно пуснах филтрите ,за сега всички са живи и здрави  имам 4 малки поколение от миналата година .Лошото е само че купих хранилка на Продак ,но часовника нещо ми дава ядове ,не пуска храна и нямат друга да ми я сменят та ще слагам някакъв друг таймер  от тези програмируемите  с някакво реле електронно за да може да ги храня вече .

big_head

Колеги днес от езерото почна да се чува странен звук като на разгонено коте отивам аз и гледам една жаба извива глава нагоре и крещи ,викам си какво и става когато се загледах една змия я захапала за крака .Направо онемях търча и грабвам първото нещо ножицата за храсти ама змията тръгна да бяга към поточето оттам я пресрещам , тя се скри под един камък.Голямо гонене падна накрая показва глава и успях да я щипна с ножицата .Такава голяма жаба беше захапала та можеше и някоя рибка да отиде .Ето я змията предполагам е водна ,но се чудя как е влязла в езерото около мен няма вода на километър .

ето и малко снимки на езерото

Видео споделяне / VBOX7

Caxapa

Обикновенна жълтоуха водна змия. Не е опасна-неотровна пълзяща твар която се храни с земноводни и риба.

big_head

Здравейте колеги ето при мен как зимуват рибите дори нямам лед под найлона ,навън е -15 а под найлона 1 градус водата 7,5 гр.

big_head

Similar topics (5)

34404

Започната от skDn

Отговори: 38
Прегледи: 33258

11276

Отговори: 10
Прегледи: 19441

14470

Отговори: 23
Прегледи: 24473