• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

09.07.2025 00:11

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Наното на Димова

Започната от dimova_19, 18.05.2014 17:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

77

Цитат на: easternalien - 18.05.2014 22:49
Хех, колега dafil... какви са тези приказки...като имаш някакви претенции за отминали конкурси, давай на лично! Правилно или не, всеки има право на лично мнение, не е нужно да наспамваш темата с лични нападки!
не е лично! за какво лично мнение говориш? 95% оценка 1 си е хейтър от виша класа!
и да разправя сега  че не разбирала...не знам защо администраторите не банват адресите на такива потребители.
и няма лично...тук в форума трябва да е, всеки кавото е дробил да си го сърба.

колега, а теб да те попитам като имаш претенции...ти нещо в тоя форум помогнал ли си?нещо направил ли си? как мислиш ,хубаво ли е заради такива 5-6 зрънца участниците и организаторите им се отщява от конкурси?
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Faeehc6buv%2FDSC_1686_copy.jpg&hash=9bc922c588fba1c702ad9ed785674aa0520d3910

nikan

Аз ще дам мое обяснение за оценките на dimova_19,като не крия,че аз също съм възнаграден с 1 от нея  на конкурса !Раздала е единиците като по този начин е искала да подкрепи своя приятел участник в конкурса като на  него е дала най висока оценка,а на всички без двама трима просто 1 !Така че нищо ново под слънцето :-)

77

аз мисля че нещата трябва да си казваме каквито са ,а потребителите и най вече администрацията да покажат с действията че няма да толерират подобно поведение.
а не да се правим че нищо не се е случило...
само по тозин начин нещата ще се развиват в правилна посока.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Faeehc6buv%2FDSC_1686_copy.jpg&hash=9bc922c588fba1c702ad9ed785674aa0520d3910

easternalien

Цитат на: 77 - 18.05.2014 23:45
не е лично! за какво лично мнение говориш? 95% оценка 1 си е хейтър от виша класа!
и да разправя сега  че не разбирала...не знам защо администраторите не банват адресите на такива потребители.
и няма лично...тук в форума трябва да е, всеки кавото е дробил да си го сърба.

колега, а теб да те попитам като имаш претенции...ти нещо в тоя форум помогнал ли си?нещо направил ли си? как мислиш ,хубаво ли е заради такива 5-6 зрънца участниците и организаторите им се отщява от конкурси?

Хич не ми дреме, кой, как и по какви причини и с какво е гласувал. Имаше си, а може би и още я има темата за конкурса и който има претенции, ходи да "сере" там. А, ако се чувства обиден от дадената му оценка, пише ЛС на човека, който го е оценил или ходи да реве на администраторите! За мен това е нормалното отношение по темата. Иначе, че нещо трябва да се промени, за това спор няма. Това е работа на екипа да разреши този проблем, а не на група "ощипани девойки" които почти половин година още плачат за оценките!
А теб, колега 77 не те познавам, за да ти давам обяснения аз кой съм, какво съм направил, на кой съм помогнал и дали имам претенции!
Съжалявам за оспамването на темата...

dimova_19

Извинявам се още веднъж за ниските оценки и ще се реванширам на следващият конкурс! :-) Моят съвет е да не се обръщате назад какво е било, а да гледате напред какво ще е и само така няма да има дразги, а разбирателство! :-)

hunter

Малко и аз да по спамя  :-D Не се препирайте колеги гафа си е гаф а оправданието малко не ми се вързва. Не е нужно да съм авотмонтьор за кажа коя кола ми харесва например. Но станалото станало и на мен ми беше набухала 1 за преписване може би  :-D Не изпадайте във спорове, колежката се извини, гледайте напред и това е ;-)

dimova_19

Колеги, извиних се вече и не виждам смисъл да се връщаме назад за нещо, което е минало! Само напред и то без дразги, а като колеги! :-)

nikan

19.05.2014 10:40 #22 Last Edit: 19.05.2014 12:42 by nikan
Aз ви казах какво е станало,всеки сам да си прави изводите! А колежке  dimova_19 наното е хубаво,но го е правил човек който има характерен почерк,личи си че той доста е помогнал да не казвам направил!

dimova_19

Колега, получила съм съвети от Петко, ако него намекваш.....защото аз съм директен човек и не виждам лошо в това, а подредбата съм я правила сама гордо свея да го заявя!  :-)

hunter

Няма да е зле да се замислиш за полянка както спомена и колега по напред. Може би нещо от марсилеа например. За да се оформи примерно преден и заден план защото сега си само със един заден.

dimova_19

Мерси колега за съвета но това не е растителен аквариум със три плана а нано :-)!

hunter

А какво е според теб нано и какво е растителен аквариум?

dimova_19

Колега, това вече ми прилеча на заяжданеи затова спирам да коментирам! :-)

hunter

Далече съм от мисълта за заяждане просто ми се стори интересно какво е твоето виждане към едното и другото. Но след като не искаш да споделиш ок.

dimova_19

Колега, явно съм те разбрала погрешно, съжалявам! :-) Растителен си го представям с растения , разделени в среден, преден и заден план, а нано като моят в момента! :-)

Similar topics (4)

34256

Започната от stilista

Публикации: 8
Прегледи: 4245

16753

Публикации: 22
Прегледи: 10899

43583

Публикации: 0
Прегледи: 2016

13371