• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 14:12

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Електронни цигари?

Започната от skorpi_zoo, 04.03.2014 18:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

skorpi_zoo

Искам да попитам има ли някой,който ползва такива цигари.
Мнения,препоръки за марки и т.н.?
Ако го хвана тоя Мърфи...

asito

Купувал съм на два пъти,всеки път последен модел ел.цигара.Така си стоят в шкафа.Не ми заместват цигарите.Не си купувай.
Ако все пак искаш да опиташ си купи някой евтин модел колкото за проба и ако ти хареса си вземи нещо по така :)
А в нета много инфо има за ел.цигари...

skorpi_zoo

А в нета много инфо има за ел.цигари...

Ако говориш за форумите,там ми се струва ,че са пристрастни мненията.
Затова реших тук да питам.

asito

Ми последната цигара правеше много дим,батерията държеше 24 часа,но доста често никотиновата течност ти влиза в устата.Сядам в бар,почвам уж да пуша и се нагълтвам с никотинова течност и трябва постоянно със салфетка да забърсвам.Така няколко пъти и затова сега цигарата стои наказана на тъмно в шкафа :) А и като забравиш да заредиш батерията увисваш.Четох също,че не се знае дали са безвредни ел.цигарите...Де да знам,опитай,но според мен пари на вятъра.

gebo777

Мен ако питате - започне ли човек веднъж да ползва заместители, не отива на добре работата... Днес електронна цигара, утре безалкохолна бира, след ден-два току-виж си се събудил до гумена жена...  *STOP*
ТИ ПОЧЕРПИ ЛИ НЯКОГО ДНЕС ?!?

Valmon

Аз се занимавам с електронни цигари.При правилна експлоатация и поддръжка не би трябвало да има проблем.Повечето от продуктите ,които се предлагат са боклуци наистина.Аз работя с главно с марката ЕГО и само с българска течност.Препоръчвам евтин и опростен вариант като за начало.Много е  важно каква течност използваш - ако не ти допада течността ,която пушиш няма да ти допадне и електронното пушене.(Ако мога да бъда полезен питайте) :-)

skorpi_zoo

Дай по евтиния вариант и течност да го видя.Някой линк или нещо подобно.Прати ми го на Л.С.,Да не е реклама. :-)

hunter

Имам много познати които минаха по този път. По едно време беше като мода всеки да лапне електронната цигара. Аз лично не ги одобрявам, не съм пушил такива няма и да пуша. Ако е цигара да си е цигара, тази течност ми е съмнителна нещо. Или пуши или ги спираш но заместител да търсиш файда нулева. Всичките ми познати смучеха такива хардуери включително и личния ми лекар и всички си дърпат и тютюнки.

Лора

Точно ЕГО имам, с каква ли не течност съм пробвала. То не бе карамел, не бе пъпеш, натурален тютюн и т.н. Еми не е като да си запалиш цигара... Не смърди и няма вкус на тютюн и може би това му липсва на пушача и затова пак минава на цигари.
  Е аз избрах малко по евтиния вариант. Купувам си тютюн. Специализирах се в свиването на цигари на ръка без машинка. А от най евтините тютюни с бандерол, препоръчвам Калерия, филтри слим дълги и хартии ОСВ сини. Вярно повече гаснат отколкото да димят на празно, но и това си има предимства...
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

skorpi_zoo

И аз си свивам,но ползвам друг тютюн ,тая Карелия много ми мириши.

Лора

Да, просто е по ароматизирана. Всъщност тя и вирджиния голд са най добрите с поносима цена. Ако става въпрос за пестене.
М/у другото ние (аз и мъжът ми) си купуваме Вирджиния на килограм. Тютюна е качествен, няма неприятна миризма, а и вкусът е много по различен и по натурален от този с бандерола. Малко го караме на контрабанда, така да се каже.
През какви ли не тютюни минах и установих, че най важно е качеството на хартията. Първо започнах с гилзи, които не задоволяваха очакванията ми. След това, свиването с ролкова машинка и търсенето на правилната хартия, ме спряха на осв.
  Та човека ако пуши сам, пакет от въпросната карелия или вирджиния би му стигнал за 2 дни.  Ако иска да отказва цигарите, най добре е да действа с таблетки. За тях потвърждавам на 100% че действат. Електронната цигара не е за такива цели, дори и заместител не може да бъде.
Готова съм, да изпратя електронната си цигара на колегата, а колегата представител на Его, да му изпрати течността. След седмица го очаквам пак в темата, да сподели наблюденията си.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

nikan

Аз  успях (от малкото такива)да откажа цигарите с електронна цигара,а пушех много (понякога до 3кутии)започнах с течност с най високо съдържание на никотин 24 и постепенно в период от няколко месеца смъкнах до 0 !Вече почти 2 години не съм пушил :) caмо електронната от време на време!

Лора

Страхотно, че при теб се е получило. Разбира се най важна е психиката. Ако нямаш нагласа за отказване, няма да ги откажеш.
При мен нещата стояха малко по различно. Исках заместител, не да отказвам цигарите.  :-)
Е, не се получи. :-D
skorpi_zoo, ако искаш пиши ми на лични, да ти кажа от къде си купувам тютюн. А ако искаш, мога да ти изпратя ел. цигарата за проба.

Edit: Подчертавам, че давам цигарата на заем. Не е обява. Макар и да не ми върши работа, искам да ми стои в къщи и да си я гледам и да ми напомня, че е една незаслужена за мен покупка. ;-)

nikan

Да не беше лесно два пъти я губих,батерии се скапваха,а и в началото от явно неправилна експлоатация постоянно ми изгаряше изпарителната глава!По мой наблюдения не малко хора ги захвърлят особено като започне нещо да се разваля по ел.цигарата и си е  доста изнервящо!

skorpi_zoo

Не знам как стана,но вместо тук написаното отиде при някой колега на Л.С.

Не благодаря. :-)
Ще си купя. Ако не ми хареса ще знам поне ,че съм опитал.