• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
03.06.2024 00:04

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Среща на ф&#

Започната от веско, 30.08.2004 10:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Anonymous

Ники, все още си модератор и на онзи клуб. Или не си? Няма ли да си влезеш в правомощията и да поизтриеш малко?

И наистина твърдя, че има някои неточности за кили рибките в сайта. Ако те интересува - мога да помагам.

Boby_

Цитат на: "sho"не че съм саирджия ама дай един линк да следим отблизо :D

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=162&Board=fish&Number=1942327968&page=0&view=collapsed&sb=5

Ето линк към "сеира" за който иска да чете.  :lol:

sho

о то вече иам равитие аз вчера намерих само твойто мнение - никой не беше отогворил :)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fsho-services2.hit.bg%2F81145289603.png&hash=b42dc24e05e44d4204fa084b00e78775791436e1

niky

Цитат на: "Anonymous"Ники, все още си модератор и на онзи клуб. Или не си? Няма ли да си влезеш в правомощията и да поизтриеш малко?

И наистина твърдя, че има някои неточности за кили рибките в сайта. Ако те интересува - мога да помагам.

Че съм модератор, така е. Но никога не съм искал да се правя на Господ. Все се надявах, че ще спрете да се дрънкате  :lol:

Просто единия трябва да спре. Така другия ще изгуби интерес.
Но тук няма да го позволя де.

За килирибките...разбира се, че искам да оправим нещата, които не са в ред.
Още повече, че ти си специалист в тая област. Даже съм готов да публикуваме неща за кили.

VassetZ

Е ще ходите ли на изложбата в крайна сметка, господа и дами :lol: ?
А госта може да каже дали ще има вход и каква цена ще има...
:twisted:  :twisted:  :twisted:
хаха, другия форум го взимате на ебавка вече :lol:

веско

Аз сериозно искам да питам Килимен за тази изложба.От коя до коя дата ще се проведе,къде,от колко часа и цената на билетчето :lol:

koko

да наистина. ще има ли изобщо такава изложба и къде?
искам също и да призова "връждуващите страни" - моля ви да не се карате - няма смисъл. освен това съм сигурен че тоя килимен ?не го познавам/ също има какво да ни каже. вместо да спорите - дайте да си говорим а?! :roll:

Boby_

Цитат на: "koko"да наистина. ще има ли изобщо такава изложба и къде?
искам също и да призова "връждуващите страни" - моля ви да не се карате - няма смисъл. освен това съм сигурен че тоя килимен ?не го познавам/ също има какво да ни каже. вместо да спорите - дайте да си говорим а?! :roll:
О, килимен наистина има какво да ви каже - поназнайва това-онова специално за килитата. Проблемът му е, че не знае как да го каже.  :lol:
Както и да е - Ники вече зачисти и онзи форум, преди да успея да прочета последната реплика по мой адрес, така че ще се направя, че не е имало такава и ще приключа темата.  :lol:

Longanlon

ма вие още ли се дърлите там? добре, че не влизам....
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

Boby_

Цитат на: "веско"Аз сериозно искам да питам Килимен за тази изложба.От коя до коя дата ще се проведе,къде,от колко часа и цената на билетчето :lol:

Понеже килименчо едва ли ще си направи труда да отговори на толкова тривиален въпрос, погледнах на сайта на килиасоциацията (която, странно защо, стои на безплатен домей в хит.бг, вместо да си регистрира такъв, но това е отделна тема). Та на въпросния сайт (http://www.kab.hit.bg) само с една единствена пунктуационна грешка в цялото изречение (което си е цяло постижение) пише, че изложбата ще се проведе между 04.11 и 07.11.2004 г. в музея "Земята и хората" в София. Цени за вход не се споменават.

Vlado

Боби, стига де. Остави човека на мира. Бегло го познавам и незнам доколко си прав, ама верно сме една шепа хора, та да се ядем непрекъснато.
По темата: Ако ви харесва идеята може да ми дойдете на гости в зоопарка, тамън, да ме покритикувате малко :).
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.aquael.pl%2F_images%2FBaner_main.jpg&hash=ce3a2e621ee2cdd4e8f4513fba0aad85bc52e813

dido

Тъкмо ще направя още малко снимки :-)

Хайде да е след 24 Окт, че другата седмица няма да съм в София... :(

Boby_

:lol: Владо, мнооого трудно се сдържам да не го избъзикам. Ако не реагираше така като ужилен, със сигурност нямаше да ми е толкова забавно да го дракам, но и сега правя всичко възможно да се сдържам, честно!  :lol:

martinis

Привет и от мен-Мартин. Аз съм нов в интернет-акваристиката, но много съм запален по рибките.
Май окончателно и твърдо съм фен на цихлидите. Скалариите са ми много на сърце, гледах няколко години една хубава двойка, но умряха незнайно как. Както и да е. Сега съм се насочил към еквиденс ривулатус, пак е южноамериканска цихлида.  :lol:
Чета, тук, в нета и си мисля, че наистина акваристите в България не сме много. Няма никакъв смисъл да се караме помежду си. Всеки си обича и хвали неговите си риби, няма нищо лошо. Но, нали сме големи хора? Трябва да бъдем над тия дребнавости и иронични подмятания. В дира почти не съм чел-Изпари ми се желанието като видях тук, за спора м/у Боби и Килимен.
...аз лично не познавам никой персонално от всички вас. Бих се радвал много обаче да се запозная. Мисля, че ще няма да е лошо да се организират и за в бъдеще срещи между нас. И то не само на пазара. Една изложба, макар и на килита, е един добър повод за среща. Не мислите ли?
Във връзка с темата за изложбите искам да попитам дали се провеждат и други изложби на рибки и аквариуми в България???
Откъде мога да науча за тях, кога и къде ще се провеждат? Как се организират, от кой???  :?:
Защо да не се организира един път в годината национална среща???
Би било страхотно... :lol:

killiman

Цитат на: "веско"Аз сериозно искам да питам Килимен за тази изложба.От коя до коя дата ще се проведе,къде,от колко часа и цената на билетчето :lol:

Ето инфо за изложбата, макар и неофициално за сега.

Принципно изложбата се организира от сдружение "Зоо София". Те ще показват основно птици, до колкото съм запознат. Решихме, че ще е подходящо да се присъединим към тях е да запълним празнината. Без КАБ риби на изложбата нямаше да има. За съжаление "Акваристика" 3 години бездейства! Самата изложба ще е от 04.11 до 07.11. в "Земята и хората", на бул. "Черни връх". Но се очертава изложбата на кили рибки да започне в петък ( 05.11) поради специфични причини. Надявам се, че ще можем да покажем 50 - 55 различни вида. На предишни изложби имаше някаква минимална входна такса, но миналата година мисля, че беше със свободен вход. Ако има някакъв вход едва ли ще е повече от левче. В събота ще разуча по - подробно това, което ви нтересува и ще пиша. А работното време на музея е от 9 до 18 часа, поне преди беше такова. На изложението ще може да се закупи пълен комплект от бюлетина ни - 6 издадени броя до сега, на цената на 5 - 10 лева. Някои от участващите екземпляри ще могат да се закупят в неделя следобед, около края на изложбата. Все още е под въпрос как ще става това, дали ще е с някаква твърда цена, дали ще го направим като малък търг, както го правят на всички изложби на кили рибки или цената ще се договаря директно със собственика на изложбените експонати. Ще се решава по време на изложбата. По всяка вероятност през цялото времетраене на изложението ще има за продажба няколко вида кили рибки. Ще се представят и рекламни материали на "Sera".

Това е за момента.