• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 20:25

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Re: Рожденничка на Лора

Започната от Лора, 22.11.2013 16:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лора

22.11.2013 16:08 Last Edit: 22.11.2013 16:56 by Caxapa
 *spam
На 4-5-та чаша уиски и водораслите допълват скейпа. *DRINK*

П.п Съжалявам колеги, днес ми е много лигаво. Преди 1г. на този ден тръгнах да раждам малката си дъщеря, така че ме извинете за спама. :-D
  *bg* И се спотайваш А?  @}->-- @}->-- @}->-- Цветя и рози за мама Лора а на хлапето да му е винаги мокро дупето  :-D Имам предвид да е Акваристка. *DRINK* (wasntme)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Eliz

Да ти е живо и здраво детето и цялото семейство.Разбирам те напълно,понеже аз съм в очакване на първото си дете и споделям вълненията ти на 100 %!Весел празник. @}->--

Лора

Ха ха. Ама чак пък цяла тема... Не беше нужно.
Всъщност дъщеря ми се роди в първата минута на утрешния ден.
И понеже сега е сезона на хубавата зелева чорбичка, искам да кажа на бъдещите мами и татковци, че е ефикасно средство с/у преносване. Една чашка от тази миризлива и разхлабваща течност е достатъчна да предизвика изтичане на води или контракции.
Благодаря ви от сърце за пожеланията.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Георги

Лора :vino:
И искам емотикон за уиски, ако чете шефа :)

hunter

Честит ви празник и от мен да ви е живо и здраво детето  *DRINK*

Лора

Цитат на: Георги - 22.11.2013 19:04
Лора :vino:
И искам емотикон за уиски, ако чете шефа :)

А аз искам бутонче "like"

risto80

Честито да сте живи и здрави и много щастие да си носите взаимно :vino:

Similar topics (1)

45715

Публикации: 7
Прегледи: 3465