• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.06.2025 13:30

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Имам 20 лит. аквариум и гледам

Започната от Rambolife, 14.11.2013 21:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Rambolife

1 Златна рибка 3 неона 2 хелера 1 жълта молинезия 1 трихогастер и 1 охлюв

_777_

Здравей и добре дошъл при нас. :-)Само не можах да разбера съвет ли искаш или се хвалиш. :duvar:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs18.postimg.org%2Frg38pb2jt%2F24_05_15.jpg&hash=6f97fcaa79676235e44de93c1abe16d6edfa3739

Rambolife

здр те :) искам съвети ако може, според вас кви риби да гледам.хелерката ми е бремена и гони молинезята златната рибка и малко е агресивна

Karaboevi

Златната и Трихогастера ги махаш, и може да гледаш още няколко живородки!!!

Ivan_S

Дали да не съм по-краен?  :-[ Махаш всичко налично и си пускаш 6-7-8 Microrasbora sp. Galaxy
100 l. Malawi mbuna
Pseudotropheus saulosi - 7 бр. (2 m, 5 f)

Marto99_mz

Цитат на: Ivan_S - 15.11.2013 15:57
Дали да не съм по-краен?  :-[ Махаш всичко налично и си пускаш 6-7-8 Microrasbora sp. Galaxy
+1

sVGNsali

+и от мен за Microrasbora sp. Galaxy  *THUMBS UP*
Каква е разликата между майстора и чирака? Времето.

Rambolife

Теязи рибки кави цени вървят Microrasbora sp. Galaxy  много са хубави  *thanks . И колко рибки мога да гледам 20 лит?

Лора

М/у 4 и 6лв. За твоите 20 литра спокойно може да пуснеш 10бр.

Но преди да решиш да си вземеш, ме интересува, дали имаш филтър и живи растения в аквариума.
Една снимка, също би била полезна.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Rambolife

Имам ли възможност с неоните да ги комбинирам. имам 3 неона.

Ivan_S

Може с неоните, с гупите - също. Хелерите и златните, както вече ти е известно, трябва да ги махнеш. Така като гледам още една риба има за махане - барбуса. Този обем не става за него, а и му трябват другари, освен това може да напада по-дребните риби.
100 l. Malawi mbuna
Pseudotropheus saulosi - 7 бр. (2 m, 5 f)

Георги

Rambolife, ако това ти е първият аквариум (почти сигурен съм) гледай тези рибки, които си оставиш 4-5 месеца, после ще си говорим пак...

sVGNsali

Галаксито са ВЕЛИКОЛЕПНИ рибки - поне според мен.
Правилна храна и подходящо осветление са наслада за моите очи.
Купих ги за по 5 лв/бр. Пристигнаха в топлоизолирана кутия - живи и здрави, в събота (06.11.2013)
И на снимки са хубави, но на живо е нещо съвсем друго.
Един недостатък само - обичали скаридките, а пък аз мисля да пусна няколко ред черита. Разчитам на това че са много дребни все още, под 1.50 cm НО ако ги опаткат  :'( ще споделя.

Caxapa

Малко се размива темата но да допълня и аз. Та Галаксито може да се гледа с Ред Чери скариди. Достатъчно са малки рибките за да хапнат скаридите.

sVGNsali

Извинявам се за offtopic.
Та значи, който иска да се радва (а не да гощава ) на галакси и ред чери - да не стартира въобще това. Така ли?

Similar topics (5)

9346

Публикации: 36
Прегледи: 14052

52341

Започната от noodle89

Публикации: 0
Прегледи: 1456

13368

Публикации: 1
Прегледи: 3222

25069