• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Олимпиада! Айде наште!

Започната от Тони, 11.02.2006 22:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Тони

Че, тая олимпиада, ще пропуснеме медалите, спор нема... ама... знае ли човек :bg

Утре да не пропуснете спускенето. От 13:00 часа
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

jkk

Ще видим като вземем домакинството 2014!

Поне 3 златни тогава :lol:
350 л Малави, 120 л растителен

Raven

изключително искрено се надявам София никога да не стане домакин на зимна олимпиада.

ако и вие искате да имата планина на която да се разхождате през уикенда а не строителна площадка - молете се за това  да не стане.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

NO CARRIER

Мариане, споко. Аз не вярвам някога да успеем да изпълним условията за домакини.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

jkk

Дали съсипаха италиянските Алпи?

Raven

сигурно не.

защото са в Италия.

NO CARRIER

Ха ха, Bruno Bozetto познавате ли го? Ако не, моля, запознайте се!

Bruno Bozetto

Препоръчвам това

jkk

По съсипана планина от Витоша едва ли има, поне в Европа. Допотопни съоръжения и разрушена екосистема.Може би това ни е шанса да спасим загиващата растителност и да върнем екологичното равновесие с чужди пари, защото нашите еко организации освен с правата на кучетата, с друто не се занимават.Освен това според нашия план, в София основно ще бъдат дисциплините в зала и бобслей, а всички алпийски дисциплини ще се поемат от пистите на Банско и Боровец. Това ни е шанса да изградим някаква прилична инфраструктура , защото ремонта и изграждането на пътя Драгичево- Долна Диканя е ПОЗОР за България, Европа, света и за вида хомо сапиенс изобщо! Толкова години за този 18километров участък, който трябваше да бъде завършен за Атина 2004 е срамно петно за 13 вековната ни история и е пример за деградацията на бозайниците като цяло. Да бяха махнали табелите поне!
Пък и защо да не е модерно и престижно да си на ски в България следващите поне 20 години? Като гледам какви писти има вече има в Дубай, конкуренцията в зимните спортове се очертава да е тежка :!:

NO CARRIER

Защо ли не вярвам в приказки... :-)
Пич, те едни помощи, дето са за болни, бедни и гладуващи, продадоха на Илиянци, ти искаш да оползотворят чужди пари, дето са пари! Нали 2/3 ще изчезнат в нечий джоб, а останалите ще идат за подкупи... :-(

penchod

Цитат на: NO CARRIER
Препоръчвам това
Що ли имам чувството, че това е правено за наща мила родина  :D

Liones

Raven

също така сега е модерно и престижно да се ходи на море в Слънчев бряг,Златни пясъци,Албена ,Коцето и Елена и ред други перли на българското черноморие.

jkk да си ходил в някой от тези курорти?
аз съм ходил във всичките + Боровец,Банско и още много други български курорти.
и като ти казвам че няма да е за добро ,то е защото съм видял какво става с природата ни когато един бизнесмен реши да инвестира  10-20 милиона евро в СПА център.

виждам какво става със Синеморец,Силистар Велека и други места които се водеха резервати.
в Италия вероятно природата се опазва и инфраструктурата не се нарушава,но там има нормативна уредба която се спазва,има строителен надзор,има закони и те се прилагат,има актуални глоби за еконарушения- е всичко това тука го няма.

какво ще стане с Витоша ако София бъде домакин?

ами това което в момента Папа прави на Копитото- иди и виж ,аз го видях вече.това ще е цялата планина.говорим за град в който всяка междублокова детска площадка е преспективно петно за бензиностанция.

нямам нищо против това което казваш - да базата е добре да се обнови ,да трябват нови съоръжения и въобще адекватно развитие ,но точно в момента това не е възможно.в момента може да се обзаведем само със едни Златни пясъци над Драгалевци- и това което остана от горите и природата около златните- това ще остане и от планината.

Similar topics (3)

49604

Отговори: 12
Прегледи: 5414

9613

Започната от Gareth

Отговори: 47
Прегледи: 21217

5542

Отговори: 19
Прегледи: 12356