• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 11:22

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Ето какво си разработвам :)

Започната от hunter, 14.09.2013 14:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

hunter

Цитат на: miTko - 20.09.2013 17:36
Две неща стоят в шкафа за завършване, едното от година и половина, другото от пролетта, че са и прости. :duvar:
:-D Ще им дойде времето, ни хляб искат ни вода.

bustama

Много готин проект. *DRINK*

Цитат на: hunter - 20.09.2013 18:42
  :-D Ще им дойде времето, ни хляб искат ни вода.

:-) мисля, че не се ли завърши когато му е време - трудно става на по - късен етап.
Преди три години реших да си направя табла и шах - така и си остана не завършена. Шаха ок, но с таблата имах проблеми с камите - обърках лака и разяде боята. После върви прави наново ками - шаблони, боядисвай и лакирай... така и си остана.
Въпреки, че сега имам друга хрумка - да не ползвам боя а перманентен маркер, но мързела не прощава, пък и маркер с такъв цвят - който ми трябва не съм открил.

hunter

Цитат на: bustama - 20.09.2013 19:30
Много готин проект. *DRINK*
Благодаря, аз също имам доста не завършени идеи явно това е присъща черта на хората които обичат да си майсторят все по нещо. Аз имам моменти нещо ме грабне почна го преди да го завърша дойде друга идея оставя едното почна другото  :-D Явно си е нормално щом и при вас е на приливи и отливи  :-) Но да сме живи и здрави все някога може да си ги завършим. Между другото не съм убеден, че такъв маркер ще е читаво. Освен ако не го защитиш отгоре с покритие аз съм имал случаи се трие. Може партидата на която съм попадал да не е била читава незнам. Имал съм случаи като чертая печатна платка с такъв маркер и след като я ецна в железен трихлорид някой от пътеките от долу са частично повредени.

bustama

След "боядисването" с маркера ще има две ръце лак. Но кога ли... :-D

hunter

Цитат на: bustama - 20.09.2013 21:11
След "боядисването" с маркера ще има две ръце лак. Но кога ли... :-D
Да нещо такова имах в предвид. Ами кога, времето ще покаже  ;-)

Similar topics (5)

25530

Публикации: 16
Прегледи: 11284

21480

Публикации: 3
Прегледи: 3106

14603

Публикации: 1485
Прегледи: 381652

54559

Публикации: 2