• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

14.07.2025 15:24

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Коректни членове на БАЕ

Започната от Caxapa, 06.10.2010 17:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

hunter

Много големи благодарности на evgeni200 за растенията  *DRINK*

T!$h0

Здравейте,акваристи!Голямо благодарско на terier4o!!Количеството растения,което ми прати беше повече,отколкото съм си мислел,че може да се купи за тази цена. *DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs27.postimg.org%2Fjchxopegv%2F20131230_154132_1.jpg&hash=b05bb56cf5321537d922e64a9a08cbf18f51ef3b

hunter

Големи благодарности на zariio  *DRINK*

Иван Валентинов

Огромни благодарности на evgeni200 за поредните уникални растения и подаръка към тях,за колегата Вивариум Център благодарение на който съм горд собственик на така дългочаканите драконови камъни,за храната,за мен Вивариум Център е търговец "НОМЕР 1" благодарение на него се сдобиваме с неща който доскоро сме виждали само на картинка. *DRINK*

dimityr.velikov

+  1 за Manyg , много точен и коректен , дано има повече българи като него *YAHOO*

Mirobg

Nicsan_64 ...е много точен.
А какво притежава в къщи....респект.
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

boiko1987

Nikiengi е много точен

Giorgio_Armano

От мене едно голямо благодаря на колегата от AQUALINE Варна,vesko_aa.
изключително точен и отзивчив. *thanks
АКВАРИУМИ,ТЕРАРИУМИ,СИСТЕМИ ЗА ГАРА РУФА,СЪМПОВЕ и ВСИЧКО ОТ СТЪКЛО
Качество по добро от цената.
тел.0899007268

mam4e75

+1 за evgeni200 и от мен

to6koto0209

Голям плюс за zariio,точен и коректен както винаги.Благодаря ти Светльо.

pqko

Едно голямо благодаря на Giorgio_Armano,за прекрасно свършената работа.Излезна много точен и коректен човек  *privet*

Bond

Caxapa

Искам да включа още един колега към списъка с коректните и отзивчиви акваристи и това е     a__andreew     *thanks Благодаря ти друже. Нека има повече като теб в този форум  *DRINK*

a__andreew

Иван Валентинов

Искам да изкажа огромните си благодарности към колегата didana74 за уникалните расбори и лимонени тетри които получих,много точен и коректен колега,цените са без конкуренция,ПРЕПОРЪЧВАМ ГО *DRINK*