• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

05.07.2025 13:32

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Коректни членове на БАЕ

Започната от Caxapa, 06.10.2010 17:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Nikiengi

wwladoo - коректен и точен както винаги! Новата артемия е супер, а макар и да бях с предразсъдъци и циклопса се оказа една от любимите храни на моите рибки!  *thanks *THUMBS UP* *DRINK*

wwladoo

Цитат на: Nikiengi - 13.06.2013 13:50
wwladoo - коректен и точен както винаги! Новата артемия е супер, а макар и да бях с предразсъдъци и циклопса се оказа една от любимите храни на моите рибки!  *thanks *THUMBS UP* *DRINK*
*thanks---Благодаря ти,за хубавите думи *DRINK*.Циклопса много хора не го знаят, а и някой колеги са го промивали преди да го дадат--циклопса не се промива изобщо,защото губи част от хранителната си стойност, а и специфичният си аромат,които влудява рибите да го ядат--цветовете на рибите стават перфектни(особенно червената гама) от двата вида замразена храна, а и на скаридите също,защото съдържат естествен оцветител.Артемията майки, която предлагам аз, е достатъчно промита--не се размразява и промива,а директно се храни...
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

dux4o

Благодаря много на колегата JEM за хубавите растения.

JEM

Радвам се,че са ти харесали колега  *DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fprikachi.com%2Fimages%2F852%2F6799852C.jpg&hash=f2353be992cf54bc4f05d0515acf68d5dedde1e7

exersist

Голямо благодаря на dimityr.velikov за растенията.... хванаха се и растат, дано и аз да бъда в помощ след време на някого като колегата!!

danielzd

+1 за martata,  коректен и точен  :-)

pro_filer

+ за cardin -  точен и коректен! Препоръчвам!  *THUMBS UP*

pro_filer

Благодарности на  danielm и dok70!   *privet*

venija82

Благодаря на колегата PEZА, един голям +от мен  *thanks *thanks *thanks

pqko

Eдно голямо благодаря,на колегата evgeni200 ,за направения жест от негова страна,много точен и коректен  *privet*

toti1984

Благодаря на колегата evgeni200  *privet* голям +  *THUMBS UP*

скумрията

Аз искам да благодаря на колегите }|{opukc и Raven, и за многото съвети и търпение което проявяват към мен . *YAHOO*

dimityr.velikov

Exersist радвам се че всичко е наред *privet*

Иван Валентинов

Огромни благодарности на колегата Деян за торовете и бонуса към тях.
Благодаря колега.

поздрави

nadji6

Благодаря много на колегата Nikiengi, за огомното количество растения и големия жест! Растенията са страхотни и си залесих и трите аквариума с тях.  *YAHOO*
Голям човек  *thanks