• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 20:05

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Шампионски страсти

Започната от Иван Валентинов, 06.06.2013 19:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Иван Валентинов

Колеги,искам да се похваля с едно лично постижение в сферата на аматьорския футбол,вчера в град Варна завъши първото издание за купата на АМФЛ,учасваха 22 отбора разделени в 2 групи по 11,като първите четири от двете групи играеха помужду си,отборът в който играя аз вече 4 години и основно се състезаваме в градското първенство по футзал на Варна се казва "МФК Пикадили",след 3-месечна борба стигнахме до финала който се игра снощи и взехме победата над доста коравия отбор на "МФК Спартак Варна" с резултат 2:0,като по-този начин наесен ще участваме в големия финал на победителите от София,Велико Търново,Пловдив,Варна който ще бъде в град София.Прилагам и няколко снимки с не много добро качество.
: 06.06.2013г 16:04ч

Caxapa

*BRAVO* Поздравления и успехи. Не съм се и съмнявал, че във форума има скрити  лимонки ..  :-D опс таланти де... Зад гърба ми наднича  колега акварист от Югославия. Чете, срича на кирилица и се провикна " Беч навиье за Пикадили"  *bg* Което в превод ще рече-Виена ще  поддържа и вика за отбора на Пикадили.

Иван Валентинов

Хахаха,супер си го написал колега Сахара,благодаря за хубавите думи,надявам се след няколко месеца да публикувам снимки с републиканската купа,тогава вече ще пиша че сме в категорията "ГРАНД ШАМПИОН" както са някой раздели в конкурсите за Дискуси :-D :-D :-D

rollon

Браво градски и успех в следващата фаза  *bg* *bg*

evgeni200

Иван Валентинов

Цитат на: rollon - 06.06.2013 20:03
Браво градски и успех в следващата фаза  *bg* *bg*

Благодаря колега,ще защитим честта на варненския футбол *THUMBS UP*

zlatna ribka

Поздравления за победата,въпреки, че МФК Спартак Варна бяха моя фаворит :-P
Но нека по-добрия продължи напред!
Успех в следващата фаза! *THUMBS UP*
"Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг."

Иван Валентинов

Цитат на: zlatna ribka - 11.06.2013 16:59
Поздравления за победата,въпреки, че МФК Спартак Варна бяха моя фаворит :-P
Но нека по-добрия продължи напред!
Успех в следващата фаза! *THUMBS UP*
Много благодаря за искренните пожелания,а ти да не беше на мача или просто имаш познати от другия отбор?
:-)

zlatna ribka

За съжаление не бях... Красимир Кузманов ми е братовчед! :-D
Пиши кога са ви мачовете в София ,може пък тук да ви наблюдаваме на живо *THUMBS UP*
"Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг."

Иван Валентинов

Цитат на: zlatna ribka - 12.06.2013 13:06
За съжаление не бях... Красимир Кузманов ми е братовчед! :-D
Пиши кога са ви мачовете в София ,може пък тук да ви наблюдаваме на живо *THUMBS UP*

Да знам го -прякора му е "Стария" въпреки че почти ми е набор и не мисля че сме стари още но...както и да е,ами за сега се знае че ще бъдат октомври но точна дата не се знае още.