• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 22:32

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За пловдивчани

Започната от miTko, 23.02.2007 13:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Nikiengi

Цитат на: mefisto - 23.04.2013 01:18
Колеги кога и къде ще се събирате другия път?
Винаги го правим на едно и също място - ресторант Корал (старо име Пасифик) зад Радио и Телевизионния център. Чесно казано и аз няма да откажа някой Планорбис.  :-)

miTko

Нямам планорбиси, вече практически няма и мелании даже. Развалих си палудариума и си го правя отново аквариум. Та по този повод, ако на някой му се намира Микросорум, ще съм му благодарен, ако щипне малко за мен.
Като гледам, ще сме една малка маса хора.
Разни мои АКВАРИУМИ 

ico

Колкото толкова, нали има бира  ;-)
И сега се оказва, че тая напаст планорбисите, които заобикалят физичните закони, черпят енергия и материя от другите измерения, размножават се напук на всичко, кошмара водещ до параноя повечето хора с аквариуми, са кът и не може да се намерят за семе...  *JOKINGLY*
Митко, имам някакви малки коренчета анубиаси останали, ако искаш ще ти донеса. Микросорум нямам за съжаление.
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

miTko

Не, анубиас не ща.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Nikiengi

Цитат на: miTko - 23.04.2013 16:02
Като гледам, ще сме една малка маса хора.
Малко ама качествени!  *THUMBS UP*

borislav

Ще се включим и ние сигурно. *DRINK*
Ще нося от моите растения някой , ако иска . Няма да откажа малки анубиаси ico.
Снимки на аквариумите :                                                          
https://picasaweb.google.com/100568025807081987532/qzfXwC?authuser=0&feat=directlink

ico

Ще донеса тогава няколко коренчета, но са наистина малки, че неотдавна бях обрал всичко. Само това "сигурно" малко ме плаши.  ;-)

sheytan

Хайде де. Този четвъртък е добре. Ице ще се опитам да изровя от шубрака на моя аквариум някое и друго планорбисче. :)
Аз пък мога да предложа доста мисрантеум от вчерашното подрязване за желаещите. Ако някой има по дребнолистни китки за моето нано ще съм благодарна.
mefisto обикновено се събираме в Корал- много близо до радио и телевизионния център, точно срещу заведение Даяна. Добре си дошъл ако можеш да дойдеш.

Trobata

И аз ще гледам да дойда.

miTko

Ако някой иска Лисимахия, да нося, само че е надводна и до момента. Ще трябва да си я "давите" сами.  :-D
Разни мои АКВАРИУМИ 

mefisto

А кога се събирате, кой ден.Аз имам много планорбиси мога донеса на всички желаещи.даже при мен е нашествие и на сифониране хвърлям по около 100 малки  :-D. А по принцип една малка група се събираме всяка неделя на ВЕСЕИ  в  NEO , но с удоволствие ще дойда на по кафе и с вас.
За тези охлюви става въпрос нали?

ico

За тия охлюви говорим, ако бяха от розовите още по-добре, но и тия стават.
Днес е деня.

Nikiengi

Хайде пък ще почерпим за охлювите!  *YAHOO*

mefisto

Днес немога но в неделя съм на линия ако някой иска да пием кафе, а за охлювите не се притеснявайте имам за всички искащи по доста.

mefisto

В неделя на 28.04 ще се събираме на кафе в NEO на ВЕСЕИ  към 16:30--17:00 чеса който иска и може нека заповяда ако искате ще донеса и охлюви на желаещите. *DRINK*