• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

01.07.2025 01:59

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Нови чифтове ХМ!

Започната от reaskol, 05.11.2012 08:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

APOSTOLOV

reaskol

Супер са, има голям потенциал в тях  :-)

reaskol

С какво ги храниш ? трябва сериозно да им увеличиш количеството храна, много са слаби и седят като делта и воални  :-)
: 14.01.2013г 22:10ч
почти 9 седмици  :-) --->

*bg* *privet*

reaskol

reaskol

reaskol

Малко саламандри from me   ;-)

reaskol

Саламандровото мъжко започна да строи първите си гнезда и реших да му пусна 5 месечна женска, да видим какво ще направи и да трупа опит   :-P

женската -->
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi46.tinypic.com%2F33nb5gy.jpg&hash=9d1a9962b1c206ffe982d79156d061c4baf53879

двамата в бреединг танка -->

Преди време се получи с 9 седмично мъжко и 6 месечна женска  --> ()  :-)

reaskol

Малкия си обръщаше женската без проблемно, да видим утре ще има ли fry

Aquafen

Моите докато хварлят хайвер, твоите вече имат пра- пра- внуци. Браво поздравления.  :-)

reaskol

Цитат на: Aquafen - 31.01.2013 19:26
Моите докато хварлят хайвер, твоите вече имат пра- пра- внуци. Браво поздравления.  :-)
Мерси  *THUMBS UP*  мъжкарчето е по-дребно от женската  :-D но успя да я обърне много добре и сега има малки саламанди на 1 ден, очертава се като добър баща за напред  :-)

ето още един клип -->

_Kirilov

Извинявай за спама , но не ми е много ясно с тези рибки , никога не съм  и гледал де- нали мъжкия прави гнездо , защо пада хайвера на дъното и после го събират?Защо е това гнездо ?
Извинявам , се ако има написан отговор някъде в началото на темата -  не съм я чел цялата.

Поздрави и много УСПЕХИ!

reaskol

Цитат на: _Kirilov - 01.02.2013 01:16
Извинявай за спама , но не ми е много ясно с тези рибки , никога не съм  и гледал де- нали мъжкия прави гнездо , защо пада хайвера на дъното и после го събират?Защо е това гнездо ?
Извинявам , се ако има написан отговор някъде в началото на темата -  не съм я чел цялата.

Поздрави и много УСПЕХИ!
Докато оплождат хайвера той пада на дъното, гнездото служи за инкубатор и лесно охраняема част за мъжкия  :-)

reaskol

08.02.2013 13:09 #88 Last Edit: 09.02.2013 00:08 by reaskol
Саламандарчета  :-)

reaskol

Направиха 3 месеца  :-)

Similar topics (1)

51741

Публикации: 1
Прегледи: 2571