• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.07.2025 01:10

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Земетресение

Започната от elblanko, 22.05.2012 06:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

miTko

Сеизмолозите не са врачки, а се очаква от тях да бъдат, *dontknow* щом като редовно ги питат ще има ли още трусове. Какви, кога и колко?
Журналистите са си за убиване(принципно), а се очаква от тях да бъдат обективни. Но пък успяха през последните месеци да изстискат темата като спаружен лимон! Щом държаха да съобщят и земетресение от степен 1,8! А колко пъти се излъчиха едни и същи репортажи, а колко предавания се направиха, на гърба на това...пълни с "компетентни" лица. Ползата за обикновения човек каква е?
Земетресение от степен 4 - 5 по Рихтер се води слабо, а от 5 - 6, умерено. За журналистите има само категория "силно". И т.н и т.н
Разни мои АКВАРИУМИ 

santah

Кръвното ми ли не е в ред или имаше земетресение в Пловдив?

zlatna ribka

Кръвното си е наред и в София го усетихме :-D
За радост беше слабо ..дано няма повече повторения че *CRAZY*
"Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг."

borracho

имаше. аз живея на 8 етаж и го усетих, аквариума се развълнува но слава богу нищо фатално.
бъди сеяч, а не разбирач!

zlatna ribka

"Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг."

Bolta

И аз го усетих... водата в аквариума започна да се движи, щорите и те, полилея също.

easternalien

на 9 етаж в София, доста добре се усети  *CRAZY*
п.с време е за бира

ico

Аз пък нищо не усетих.  *dontknow*
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

Ангел Христов

Аз съм на 15-ия етаж - хубаво ни залюля, сладководния аквариум вдигна вълна, морския не го усети май, ноо цял ден клоуните в него не съм им виждал физиономиите  *CRAZY*
Дано да няма друго люлеене  *DRINK*
Морската акваристика е място, където законът на Мърфи и банковата ни сметка се срещат...

Асен Евгениев

И това съм го проспал. 8-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

stanislav89

Сефте, до сега нито едно не съм усетил  :-D

_Kirilov

В студентски град щом на 3 тия етаж се усети ...Иначе като сила беше слабо но доста продължително.
В аквата клиновидните разбори пощуряха и около 1 см имаше вълна по дължина на аквариумчето (40л)

VenusVicious

Хмм, аз живея на центъра в Пловдив и бая яко ми се разтресе стола...Иначе аквата оцеля, мъъъъничко се поразклати, но като цяло стабилно държи и нямам никакви проблеми  :-)

svetlyo7461

хаиде стига с тея земетресения  :-D

Similar topics (3)

18048

Започната от NO CARRIER

Публикации: 26
Прегледи: 9566

17364

Публикации: 15
Прегледи: 11258

50955

Започната от iivs