• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Аквариумът на Недко

Започната от pro_filer, 18.12.2010 01:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pro_filer

Цитат на: terier4o - 14.11.2012 10:13
Според мен , лявата част седи малко по-тъмна ,  най- лесно би било да ''копираш'' предния десен ъгъл и да го ''пейстнеш''в левия преден ъгъл  :-D .
Не съм сигурен дали е валиснерия или сагитария високичкото растение от ляво , но го махни то няма място там ,    кабомбата ? бих я сложил зад нимфеята в средата за да отворя още малко място в ляво за предния план .
Сега когато гледам аквариума погледа и вниманието се насочват изцяло към по-светлата част на аквариума , лявата част не се забелязва , и според мен това прави аквариума по-къс , ако ''отвориш'' лявата част на предния план ще изглежда и по-голям  и по-дълбок , и като цяло визията ще е променена ( поне на снимката ) .
ПС. Ако смяташ да бъркаш по-сериозно в аквариума СПРИ ФИЛТЪРА до като разместваш растенията  да не се разнася много органика из аквариума . Растенията с по-дълбока коренова система ги дърпай  бавно от грунда .
Предполагам имаш предвид дясната тъмна част, не лявата... Там има един корен с пелия който мога да махна :). като махна и известно количество валиснерия мисля, че ще се получи! Ще пробвам!

terier4o

:-D :-[ голям резил , как съм се объркал   :-[ Грешката се дължи изцяло на липса на сутришно кафе  :-[ .  Само с махане на Валиснерия няма да стане трябва да разсадиш и малко растения от ЛЯВАТА част КЪМ ДЯСНАТА

pro_filer

Цитат на: terier4o - 14.11.2012 11:46
:-D :-[ голям резил , как съм се объркал   :-[ Грешката се дължи изцяло на липса на сутришно кафе  :-[ .  Само с махане на Валиснерия няма да стане трябва да разсадиш и малко растения от ЛЯВАТА част КЪМ ДЯСНАТА
Определено, но първо трябва да освободя място... *DRINK*

pro_filer

foreverfishforever

pro_filer

Опит за реактор тип 77. Само щуцера за ЦО остана да намеря :).

paolo6481

За същата цел аз използвах щуцер за маркуч от стара готварска газова печка.

pro_filer

Цитат на: paolo6481 - 04.12.2012 19:56
За същата цел аз използвах щуцер за маркуч от стара готварска газова печка.
*THUMBS UP* Може да погледна в магазините за газови уредби и т.н... *privet*

pro_filer

След нещо като рестарт...

terier4o

браво! Много ми хареса как изглежда сега

Bolta

Екстра е холандеца! *THUMBS UP*

pro_filer

terier4o

Да не започна да пращаш растенията на фитнес, че гледам мноо са наедряли ? :-D

pro_filer

Цитат на: terier4o - 04.01.2013 12:45
Да не започна да пращаш растенията на фитнес, че гледам мноо са наедряли ? :-D
Под строй! Първо яко зоб, после да се хващат за щангите  *CRAZY**MODERATOR*

Peza

Еййй, екстра е. Май без Валиснерията е доста по-добре, пък вече гледам и туфите се оформят.
Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

Similar topics (5)

29937

Започната от venkov

Отговори: 4
Прегледи: 5403

14209

Започната от SkyNer

Отговори: 7
Прегледи: 5642

55298

Започната от delsol