• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 23:41

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Тиражът на тотото

Започната от kiril_m, 15.11.2012 21:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

miTko

Не са балъци според мен, ако работата е нагласена. Получават някакви пари, а другото е за държавата. Но всичко е в сферата на предположенията, казва ли ти някой...
Хайде, че е време да пускаме пак. То от нас по-големи балъци няма!  *dontknow*
Разни мои АКВАРИУМИ 

Ilianidis

Как може да вярвате на тотото.Вече смело по медиите пишат за шашмите им.А това закъснение с оправдание,че не са обработени данните е поредната.Как да не закъснеят като има много фишове за обработване,нали трябва да се нагласи непечалившата комбинация.Така стимула за пускане става още по-голям за балъците.

Асен Евгениев

Публична тайна е, че тотализатора е хранилка за управляващите, които и да са те.
А знаете ли защо джакпотът на тотожокера стигна 150 000 лв.? Защото има устна заповед
на готовите фишове /каквито в момента са пускат страшно много/ да се зачеркват по 5 позиции,
демек да изтръскват незнаещите с по още един лев на фиш.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Peza

Аз за себе си съм открил единственият сигурен начин да печеля от тото-то. Просто като не играя ... сигурен начин в крайна сметка като тегля чертата да съм на + ;). Иначе като  се натрупат милиони може да се излъжа да пусна фиш, но избягвам, защото преди всяко теглене се почва едно виртуално разпределение на средствата... едни приятни харченки за все хубави неща, а като на тиража лъсне реалността ,т.е не печеля е голяма драма ... не е лесно предният ден да си "бил" милионер и изведнъж пак да си ... клош ..... пък макар и само в мечтите си.  :-D
Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

paolo6481

Хе,и ти си от моята категория.И аз всеки тираж печеля защото не съм пуснал фиш.Случвало се е и на мен да пусна ама се броят на пръсти случаите. *YAHOO*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2F34zdrna_th.jpg&hash=45c7615397b36a46302083086bcbaa2a9717f785