• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

05.07.2025 01:06

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Iphone

Започната от karton, 20.10.2012 09:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

kapacitet

22.10.2012 21:55 #30 Last Edit: 23.10.2012 00:19 by kapacitet
Цитат
първо си вземи един свестен телефон, било то apple, samsung, htc  и тогава чак ще разбереш ,че скъпият телефон не е само за гъзария. Но щом смяташ ,че нокията с фенерче е върха на технологията .... ползвай си го със здравe

Tи ли батка ми говориш за скъп свестен телефон. Точно ти който си купуваш ментета  *ROFL* и се звери да види надписите под иконите  :popcorn: и после кажи, че не си гъзар.  *THUMBS UP*

adam

Цитат на: qoke2 - 22.10.2012 21:32
.............. Ай фоните определено са само за гъзария... със сигурност е доста трудно да правиш някой неща на толкова малък дисплей, а и всички приложения са платени за разлика от същите в андроид маркет!
Демек тези, които притейават Iphone са гъзари, и тъй като имам такъв телефон, значи съм поредния гъзар. Колега @qoke2 мисли по-мащабно, отдавна са отминали времената, когато можеше да се изфукаш с някой последен модел GSM или компютър. Разбирам някой тинейджър да се изфука. На хората им е все едно, какъв телефон използва приятеля или колегата. В крайна сметка всеки ползва това, което му е изгодно. В края на краищата не става въпрос за мощен автомобил или висша мода, за да има основание да се гъзариш.

Дискус

Цитат на: kapacitet - 22.10.2012 21:55
Tи ли батка ми говориш за скъп свестен телефон. Точно ти който си купуваш ментета  *ROFL* и се звери да види надписите под иконите  :popcorn: и после кажи, че не си гъзар.  *THUMBS UP*
Да съм написал някъде ,че съм ги поръчал за мене? Вземи си смени името на профила ,че не ти отива.

qoke2

колега adam, аз под гъзария разбирам да си купиш нещо което не ти върши работа само защото е скъпо. За парите на айфон мога ти изброя поне 10 модела, които го превъзхождат в параметри, да не говорим че е дебел и квадратен ;)

kapacitet

ЦитатМога да ти кажа,че като се обадя на някой и затворя , телефона губи обхвата и после го чакам по 10-15 минути да намери мрежа.

Направи граматически разбор на изречението и ще разбереш за кого си го купувал  *CRAZY*

ЦитатВземи си смени името на профила ,че не ти отива.

Не става толкова лесно колкото си мислиш, човек не може да избяга от съдбата.  *dontknow*

Дискус

Ако си пазарувал някога от ebay, предполагам знаеш какво е feedback ?!? Тестваш дали всичко е наред и тогава оставяш feedback. Ако не ...

meshov

qoke2 моля кажи ми не 10 а само 5 смартфона, които издържат повече време между две зареждания от ифона при еднакво ползване, а и ако има  с андроид ще ти бъда много благодарен.
In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil.

pro_filer

Цитат на: meshov - 23.10.2012 20:33
qoke2 моля кажи ми не 10 а само 5 смартфона, които издържат повече време между две зареждания от ифона при еднакво ползване, а и ако има  с андроид ще ти бъда много благодарен.
Без да се заяждам, но с какво батерията на ябълката е по-добра от тази на другите телефони? Ако трябва да е меродавно, двата телефона трябва да са в "офлайн" режим и със спряна мрежова карта...  Всеки ползва телефона според нуждите си, едни говорят 15 минути, други 3 часа като постоянно пишат имейли и браузват. Теста с батерията не е определящ в случая! Важното е апарата с който работиш да е стабилен и да ти върши работа - другото е фенштина и чесане на клавиатурата.

adam

Цитат на: qoke2 - 23.10.2012 10:09
колега adam, аз под гъзария разбирам да си купиш нещо което не ти върши работа само защото е скъпо. За парите на айфон мога ти изброя поне 10 модела, които го превъзхождат в параметри, да не говорим че е дебел и квадратен ;)
Колега @qoke2, уверен съм, че познанията ти за смартфоните са големи, обаче не трябва да се генерализират нещата- " Този е за гъзари, а онзи за добрите.", " Този не върши работа, а онзи едикакво си.....". Всеки има слабост към една или друга марка телефони, пък е хубаво да има конкуренция, но   в някои от коментарите се усеша някаква ненавист към iPhona и до колкото разбирам основният дразнител е цената му. Вярно е, че е ужасно скъп (което е кофти, особено за нашия стандарт на живот), но пък от друга страна си е доста полезна машинка, която успешно замества компютрите, когато си извън дома. Да не забравяме, че и Samsung Galaxy или примерно HTC OneV  и други смарт телефони са също доста скъпи.
То тука нашето стана като спор между левскари и цесекари.
Живи и здрави  *DRINK*

Caxapa

До колегата Капацитет. Аз като съм с 3бр Айфон телефона, още някакви си там в това число и Самсунг S3600, чакам около Нова Година да ми изтече договора и да взема още един айфон да не съм с турбо? За гъзарията няма смисъл да говорим. Апропо, имам и Нокия 9300 и съм си доволен и от нея но нали все пак трябва да се стремим към улеснение, щото иначе с каруците с фпрегнатите волове  ще стигнем луната на върба.  ;-)  И не го приемай като заяждане. Изказвам мнение просто, както и ти с мнението си за гъзарията.  *DRINK*
: 24-10-2012, 00:22:29
И като пояснение, не от турбо гъзария а  защото ползвам услугите  на няколко мобилни оператора тук в Австрия и няколко в България. Ай, живи здрави и да живее гъзарията както се е изказал и колегата qoke2  *DRINK*

kapacitet

Цитатзащото ползвам услугите  на няколко мобилни оператора тук в Австрия и няколко в България

Това с каква цел го прави, че ми стана любопитно? Имам в предвид примерно няколкото оператора в Австрия, че и няколко за България.  :coffee:

Caxapa

На тази "гъзария" с няколкото оператора няма да те светна  :-D  Естествено почти всички карти са с ваучер но имам и към мобилни оператори на договор. Ако все още се чудиш защо ще ти кажа. Ползвам преференциите и услугите към някои мобил. оператори. А като дойде някой на гости  от БГ му връчвам един от телефоните за да не се набутва с роуминги и други скъпи такси.  *DRINK*

Дискус

Този който не може да си позволи да си купи определено нещо, а някой друг го има, веднага става "гъзария" !

zlatna ribka

Цитат на: Дискус - 24.10.2012 09:37
Този който не може да си позволи да си купи определено нещо, а някой друг го има, веднага става "гъзария" !
+1 В България...човешката завист ,граници не познава!
"Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг."

cwetalin

Хайде и аз да се изкажа некомпетентно та и мене да нападнете.
Мисля че телефон с по-големи размери от "Nokia с фенерче" си е набутвация от гледна точка на удобно носене.
Колкото до легендите за снимки с телефон - амо градски легенди са си. В противен случай фотографите щяха да ходят с iFoto а не с 5 килограмови чанти с оптика. Има си физични закони за разпространение на светлината и никоя iCameraObscura не може да ги промени.
Колкото за всички останали "екстри", безсмислени програмки за Android и т.н. - ами има си компютри за тази цел.
Основни използвани функции на телефона са "зелена слушалка", "червена слушалка", понякога "фенерче"