• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Всичко за Red Cherry shrimp

Започната от Лора, 20.10.2008 20:31

« назад - напред »

0 Потребители и 36 гости преглеждат тази тема.

zariio

Наситено червеното се получава от високо ниво на нитрати.

Mirobg

Кацнал бръмбар на трънка,
и започнал да дрънка....
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

stanislav89

Изчетох доста противоречиви мнения за отглеждането на риби и ред чери, та мога ли да ги отглеждам с гупи ендлер ?

Nikiengi

Разбира се, че можеш, е  с малко повече мъхове, защото поколението ще е много малко. Гледал съм ги с гупи и молинезии и стига да имаш укрития може да имаш и поколение.  :-)

stanislav89

Тия гупи ми се виждат доста малки  по 2 2.5 см( те скаридите по големи от тях :-D ) Дано да има поколение, ако няма ще ги махам. Иначе мъх си има доста.

Nikiengi

Да знаеш, че това може да не е единствената причина да нямаш поколение! Понякога минава доста време, преди да видиш малки, дори и да няма други обитатели в аквариума!  :-)

stanislav89

Мда знам, това го изпитах вече. Сега една от скаридите има хайвер, та въпрос на време е да видим какво ще стане.

ico

Дребните живородки, пък и не само те, много продуктивно събират новоизлюпените скариди. 
Големите скариди ще си живеят, но нови попълнения развъдени в същия аквариум с живородки ще са по-скоро случайност отколкото нещо очаквано... ;-)
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

stanislav89

Черитата ядът ли водорасли и какви ?

zariio

Цитат на: stanislav89 - 04.11.2012 16:49
Черитата ядът ли водорасли и какви ?

Все ядат нещо ама не очаквай да ти изчистят аквариума.За Амановите съм чувал че ръфат нишковидните ама за черитата не съм чувал.

Nikiengi

Аз пък нищо не съм чувал за тия бандити Амановците, дали ядят или не водорасли, ама ето ви две снимчици, които илюстрират какво могат:
Анубияса две минути след поставянето му в аквариума:

И 24 часа след това:

Оставям на вас да направине изводите!

stanislav89

Шанс не им дават на водораслите  :-D . В един чужд саит четох , че ядът но не пояснават какви точно, просто водораслите са били част от хранителният им режим.

danielm

Цитат на: Nikiengi - 11.11.2012 00:57
Оставям на вас да направине изводите!

е то "скакауец" все идва от някъде ... а като са много стават направо напаст.

Асен Евгениев

Цитат на: Nikiengi - 11.11.2012 00:57
Анубияса две минути след поставянето му в аквариума...
И 24 часа след това:
Ще взема да ти пратя и моя анубиас за два дни, че нещо е затегнал. :-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Nikiengi

Цитат на: akapulko - 11.11.2012 13:10
Ще взема да ти пратя и моя анубиас за два дни, че нещо е затегнал. :-)

Става!  :-D *THUMBS UP*

Similar topics (5)

33710

Започната от Aquadream

Отговори: 470
Прегледи: 332039

18200

Започната от defekt

Отговори: 5
Прегледи: 5755

52371

Отговори: 0