• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 10:55

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Аквариума на Чакъров

Започната от Чакъров, 04.02.2012 17:23

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Чакъров

Цитат на: anasarka - 18.05.2012 22:17
Може би така изглежда по загадъчно, а мислил ли си да светнеш допълнително и да видиш какво ще излезе от снимката
Между другото не съм го мислил, но пък и не знам дали има такъв вариант - капака е с 5 лампи и за тази цел ( снимка с повече светлина )
ще имам нужда от още някоя друга лампа , но в момента с това разполагам. Пък и под капака няма каква друга лампа да влезе освен пура

Чакъров

Чакъров

Седмица по късно  :-)

И вече без валиснерията

zlatna ribka

Цитат на: Чакъров - 10.06.2012 18:53
Седмица по късно  :-)

И вече без валиснерията

Супер,супер...гали окото!
"Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг."

Чакъров

Не знам какво, но определено нещо се случи с pogestemon helferi.
От както окастрих всички издънки ( преди около месец ) това растения "спече". Преди си вървеше доста добре , но след това кастрене доста листа пожълтяха и с течение на времето изгниха и така коренчетата придобиха вид на млади издънчици с няколко листенца. Вече може би цял месец се възстановява , но нещо май не му е добре.

Другите растения са си добре , нямат признаци за липси но този pogestemon ......

Aquadream

Цитат на: Чакъров - 13.06.2012 18:08
Не знам какво, но определено нещо се случи с pogestemon helferi.
От както окастрих всички издънки ( преди около месец ) това растения "спече". Преди си вървеше доста добре , но след това кастрене доста листа пожълтяха и с течение на времето изгниха и така коренчетата придобиха вид на млади издънчици с няколко листенца. Вече може би цял месец се възстановява , но нещо май не му е добре.

Другите растения са си добре , нямат признаци за липси но този pogestemon ......
Pogostemon Helferii има нужда от повечко желязо. Добавяй по 0.3мг/Л на ден и му гледай сеира.
Някое друго хапче с микроелементи в корените също няма да за в минус.

Чакъров

goldstar94

Ако може малко информация за аквата номер 2 ще е супер  *THUMBS UP*

Чакъров

Тупам , тупам и пак не мога да изтупам всичката прах от темата  :-D :-D

Ето и последните заснети кадри от съществуването на моя аквариум:
Скейпа не достигна финалния ( очаквания от мен ) резултат , но какво да се прави ще му мислим вече при следващия аквариум.

Чакъров

Да взема да кача някоя снимка тук , че да не си помислите , че съм се отказъл от акваристиката  :-D :-D (няма начин батка)
За момента малко скромно го раздавам с 30-тина литра , а имено  същият скаридарник с малко технически изменения:

Чакъров

Броени дни до старта:

diskusi233

Добре изглежда колега.
*THUMBS UP*
http://www.planetinverts.com/Red%20Cherry%20Shrimp.html

cantiga

Поздрав!
Светослав

crxx

добре де , стойката стил барок , стените барок  , сега като гледам шкафа тип амано , камъни стойки за лапи , идеално с нетърпение чакам следващия шедьовър  *bg* 
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs10.rimg.info%2Fa98d53480242205af573b4e53ded2a9d.gif&hash=346eca51c8f3eb37de853ae9c3386bd9e1bf8bb4

zlatna ribka

Добре дошъл отново! Липсваха ми твойте снимки :-) Чакам с нетърпение старта :popcorn:
"Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг."

Similar topics (5)

9346

Публикации: 36
Прегледи: 14914

23148

Започната от dune

Публикации: 16
Прегледи: 10480

41682

Започната от Penta

Публикации: 164
Прегледи: 56328