• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

13.07.2025 23:30

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Бети - общи въпроси

Започната от Nemo, 05.05.2005 15:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ivomark

Цитат на: rampage - 14.07.2012 21:04
е перките и малко може да пострадат ама тя ще си ги възстанови

Вече пострадаха  :-D Мъжкарят е голям дон Жуан и още докато бяха в големия аква я е поопаткал. Сега са разделени, утре ще взема водорасли и в други ден ще пусна мъжкаря  ;-) пък да видим "късмета на начинаещия"  *BRAVO*

ivomark

Всичко е готово, дигаме малко температурата и чакаме майката природа да си свърши работата  ;-)

Heartwork

Ти пък им развали гнездото и кефа javascript:void(0) трябваше да махнеш неоните сега ще чакаш по дълго
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

ivomark

Цитат на: Heartwork - 16.07.2012 10:17
Ти пък им развали гнездото и кефа javascript:void(0) трябваше да махнеш неоните сега ще чакаш по дълго

А докато хвана 8 неона щеше ли да остане нещо от гнездото ???  *dontknow*  всичко трябва да си е по учебник. Мъжкаря е опитен, много красив и...... нахален  :whistle: абе според мен работата е готова опечена ама нищо не се знае  :-D а като го знам, утре сутринта пак ще е направил огромно гнездо  *privet*

Heartwork

Ем незнам при мен трябваше много време за да направи друго гнездо и на различно място  :-)

reaskol

Няма нужда от нагревател в тия жеги ..  :-)

ivomark

Цитат на: reaskol - 16.07.2012 12:15
Няма нужда от нагревател в тия жеги ..  :-)

Е баш до 30 градуса и на лампа не съм го докарвал, така че.... трябва  *THUMBS UP*

EDIT: напук на Heartwork мъжкаря прави 2ро гнездо  :-D

rampage

те точно 30 градуса не са ти необходими можеш и на 26-28 да ги излюпиш просто колкото по покачваш температурата се излюпват повече мъжкарчета примерно 30-32 градуса

Heartwork

Хахаха дано си изкараш поколение  *privet* *privet*

ivomark

Довечера ги пускам и да започва екшъна !!! Стискайте палци   *THUMBS UP*
: 17.07.2012г 11:11ч
от 2 дена когато погледна мъжкият прави гнездо, но след малко се разрушава, просто мехурчетата се пукат  *dontknow* сега ги пуснах заедно двамата, първоначално мъжкият и се перчеше, но после премина към бой, сега тя пак е в родилката... има ли смисъл да ги държа довечера заедно или направо да ги пускам обратно в големия аквариум ?  *HELP*

Heartwork

Женската може да не е готова ако ги пуснеш заедно ще е фатално !!!

ivomark

Цитат на: Heartwork - 17.07.2012 19:05
Женската може да не е готова ако ги пуснеш заедно ще е фатално !!!

Готова е, има вертикални ивици, стана много ярка, има бяла точка на дупето.... не мисля че не е готова  *SORRY*

Heartwork

Да не е в мъжкаря проблема ? Много често се случва мъжкият да не му е на кеф нещо

rampage

За да улесниш работата на теб и мъжкия от стеропорени чашки от кафе отрязваш на половина и едната половина я слагаш в аквариума аз за да стои стабилно и да не се мърда си я закрепвам към стъклото със хартиено тиксо така мехурите на мъжкия си стоят под чашката и не се пукат балоните пък и когато малките се раздвижат ще имаш стабилно гнездо :)

ivomark

Цитат на: rampage - 17.07.2012 19:19
За да улесниш работата на теб и мъжкия от стеропорени чашки от кафе отрязваш на половина и едната половина я слагаш в аквариума аз за да стои стабилно и да не се мърда си я закрепвам към стъклото със хартиено тиксо така мехурите на мъжкия си стоят под чашката и не се пукат балоните пък и когато малките се раздвижат ще имаш стабилно гнездо :)

Довечера ще пробвам, но ще ми е по-лесно да намеря стериопор.  *THUMBS UP*

Similar topics (5)

31212

Публикации: 11
Прегледи: 15538

25165

Публикации: 4
Прегледи: 3789

6541

Започната от dako

Публикации: 32
Прегледи: 19136