• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Това L-168 ли е какво е,моля компентните колеги за отговор,защото ме изкараха мошенник

Започната от wwladoo, 23.06.2012 16:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Mirobg

Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

grigor nakov

DISCUSBG

Не знам!

Mirobg

Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

JayCutler

Цитат на: Mirobg - 23.06.2012 19:21
6ебек замирисва ми на една друга тема....

За какво става въпрос просто не е истина...
Защо бързате да се плюете?
Той още не е получил рибите и почва да се оплаква от тях...
Говорехме за Л-а, та Шебек ти наясно ли беше за мимикрията, която проявява?
Сега пак снимки на дискусите.Ами факта, че при Владо са снимани на фона на речен пясък, а при теб на бял кварц нищо ли не трябва да означава??

DISCUSBG

Май всички сме сляпи, а....????
: 23.06.2012г 18:06ч
Шебек, ти какви "Леопарди" очакваше? Още като видях , как на Змийската кожа написа , че е Leopard Discus, направо си представих......, лошото е , че Владо не можа.... :-D Когато се пазарува риба дистанционно е така - очакваш шампион, а то не било.......и после дай си ми куклите , на ти си парцалките..........??????????? Като не ти харесва, палиш колата и в Бургас - избираш на място и после се оплаквай на жен................
Сега съм поръчал риби от Колумбия - Алтуми,Леополдита,Диви дискуси, Л-ове и др.Ако не ми харесат, ще ти дам номера на Колумбийците - те умират за такива като теб............. :-D :-D :-D *bg*
Може и да ти върнат парите, знам ли..... *ROFL*
Не знам!

DJER

Това е поредната простотия, която се случва тук в БГ, нямам думи :kreshtja:.

HEPOH

ЦитатТова е поредната простотия, която се случва тук в БГ, нямам думи .
БГ какво общо има в случая,ако си мислите че такива разправии няма и в белите страни. Трябва да спрем да плюем по родината. Във ВСЯКО стадо има мърша  *DRINK*
Търся мъжки Воален Анц. Албинос

изгубеният рай

Цитат на: HEPOH - 23.06.2012 21:47
БГ какво общо има в случая,ако си мислите че такива разправии няма и в белите страни. Трябва да спрем да плюем по родината. Във ВСЯКО стадо има мърша  *DRINK*

То и колумбийците нямат нищо общо....но карай, да върви лафа :-)
END!!!

grigor nakov

Цитат на: DISCUSBG - 23.06.2012 19:41
Май всички сме сляпи, а....????
: 23.06.2012г 18:06ч
Шебек, ти какви "Леопарди" очакваше? Още като видях , как на Змийската кожа написа , че е Leopard Discus, направо си представих......, лошото е , че Владо не можа.... :-D Когато се пазарува риба дистанционно е така - очакваш шампион, а то не било.......и после дай си ми куклите , на ти си парцалките..........??????????? Като не ти харесва, палиш колата и в Бургас - избираш на място и после се оплаквай на жен................
Сега съм поръчал риби от Колумбия - Алтуми,Леополдита,Диви дискуси, Л-ове и др.Ако не ми харесат, ще ти дам номера на Колумбийците - те умират за такива като теб............. :-D :-D :-D *bg*
Може и да ти върнат парите, знам ли..... *ROFL*

Следващия път ще си взема от твойте шампиони :-D :-D

NO CARRIER

Надявам се да сте се разбрали кой е крив кой е прав.  Лека нощ от мен.  *privet*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Similar topics (5)

3099

Публикации: 162
Прегледи: 48073

17935

Публикации: 35
Прегледи: 19071

34102

Публикации: 10
Прегледи: 4485

33847

Публикации: 4