• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

04.07.2025 06:47

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За пловдивчани

Започната от miTko, 23.02.2007 10:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nikolaytoshev

zapleska следващия път ще ти звънна  *privet*

miTko

Цитат на: Nikiengi - 23.04.2012 22:33
.... нема да копаме я!  :-D  *DRINK*
Ще помислим по въпроса. ;-) Може да копаме.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Nikiengi

Щом предлагаш!  *THUMBS UP*

nikolaytoshev

Желание за сбирка този четвъртък?   ;-)

Nikiengi

Живи-здрави там съм!  *THUMBS UP* *DRINK*

nikolaytoshev

Хайде да не разваляме впечатлението от последните няколко срещи за многочислеността на пловдивчани на сбирките *DRINK*

nchokoev

Ще има ли сбирка тази вечер?Да знам дали да идвам *DRINK*

stanilabg

Извинявам се за спама, но ми трябва малко помощ.
Отдавна не съм бил в Пловдив и ме интересува, има ли бензиностанция на магистралата на идване от София (т.е. превозното средство с което ще дойда, да си продължи по магистралата, а от бензиностанцията да може да ме вземат с кола за града)?
Същото ме интересува и за на обратното - с кола от града да се ходи до бензиностанция, която да се намира на магистралата и от която да ме вземат на път от Бургас за София.
С две думи, автобуса да не трябва да влиза в града и в двата случая.

П.П. Не е нужно да е бензиностанция - да може да се спре с автобус, без да се плаща глоба. :-)

Nikiengi

Ами има една, мисля беше на Лукойл и от двете страни на магистралата на Радиново преди разклона за Пловдив.  :-)

stanilabg

Цитат на: Nikiengi - 22.06.2012 13:18
Ами има една, мисля беше на Лукойл и от двете страни на магистралата на Радиново преди разклона за Пловдив.  :-)
Благодаря. :-)
Аз намирам само , но няма значение.

Nikiengi

Цитат на: stanilabg - 22.06.2012 13:31
Аз намирам само , но няма значение.

Е може и Shell  да е.

borracho

на Радиново има ЕКО в посока към София, има и ШЕЛ от двете страни, преди това има и Петрол, ами доста са, има, не се притеснявай бензиностанции да искаш
бъди сеяч, а не разбирач!

stanilabg

Аз за бензиностанциите не се притеснявам. Интересуваме следното:
Ако идвам от София и слеза на бензиностанция преди Пловдив, на тази бензиностанция може ли да се стигне с кола от Пловдив, без да има нужда да се ходи до Пазарджик за да обърне.

HEPOH

ако не се лъжа, на Петрола може да се иде и през Радиново, без да се качваш на магистралата. Ако те интересува мога да звънна да попитам един авер за по-сигурно
Търся мъжки Воален Анц. Албинос

stanilabg

Цитат на: HEPOH - 23.06.2012 11:17
ако не се лъжа, на Петрола може да се иде и през Радиново, без да се качваш на магистралата. Ако те интересува мога да звънна да попитам един авер за по-сигурно
А самата бензиностанция на магистралата ли се намира?
на картата изглежда все едно е в селото, а не на магистралата.
Бъди така добър и попитай авера си. :-)