• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

18.07.2025 22:37

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Храна за дискус

Започната от stanislav89, 01.06.2012 21:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

stanislav89

Взех си дискус и го пуснах при неоните. Храня с гранулирана храна но храната не достига до дискуса а и все още е стресиран( вчера го пуснах в аквариума). С каква храна да храня та да може и тои да се храни.

grigor nakov

Тетра дискус или Сера дискус (червена гранула) нормално е да е стресиран все пак му е нова средата след 3-4 дена ще почне да се храни,купи му кайма и му дай много малко или тубифекс(в краен случай).Какви други риби имаш освен неон,защото може да го тормози някой друг вид от рибите ти ;-)

stanislav89

надали имам само неон и 1 гупа, 1 коридорас и няколко малки анциструса по 1 см.

Дискус

Каква е температурата на водата?

Mirobg

С този един Дискус, едва ли ще бъде всичко  ОК. *dontknow* Препоръчителната минимална бройка е 6. Все пак Цихлидите са социални риби. Дай повече инфо за аквариума-размер,температура,филтрация,параметри на водата....
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

stanislav89

Mirobg

Цитат на: stanislav89 - 02.06.2012 10:24
*lock

Кво ще рече това? Реши ли си проблема?
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

stanislav89

Мда. Вече всичко е точно. Относно повечето дискуси трябват пари, все пак не са от наи евтините риби, а и съм един от бедните студенти  :-D

grigor nakov

Цитат на: stanislav89 - 02.06.2012 14:40
Мда. Вече всичко е точно. Относно повечето дискуси трябват пари, все пак не са от наи евтините риби, а и съм един от бедните студенти  :-D

Тогава като си един от бедните студенти, защо само мъчиш рибето.Някой хора като не знаят да гледат риби въобще да не се захващат с такова хоби :karamse:

stanislav89

Така ми е кеф.
: 02.06.2012г 16:04ч
Ти що се мъчиш да разсъждаваш?

NO CARRIER

*MODERATOR*

Ей, ама не можете като нормални хора да си говорите...
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

grigor nakov

Извинявам се ако съм засегнал някой *privet*

stanislav89

Няма нищо, ама се съобразявай. Питам конкретно нещо ако не можеш да отговориш не пиши.

Similar topics (5)

26271

Публикации: 0
Прегледи: 2126

34132

Публикации: 1
Прегледи: 2523

42555

Публикации: 3
Прегледи: 3814

46524

Публикации: 18