• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 01:25

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Създаване на шампион!

Започната от mejdupraznika, 11.10.2011 18:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

siso

Цитат на: 6ebeka - 24.05.2012 20:59
хубава риба и добре оцветена,но по силния цвят на тази риба не идва ли от светлината? ;-)
Не е хубаво човек да се изказва неподготвен.Може да стане за смях или да звучи леко тъпо.Защо не вземеш от Жоро тази лампа и ти да докараш такъв цвят
Цитат на: }|{opukc - 23.05.2012 19:08

Жоре евала ;) 

diskusi233

Според мен това не е от светлината,а самата риба се отплаща на собственика си(Жорето)за добрите грижи и прекрасните условия който той и е създал.Браво.  *THUMBS UP*
http://www.planetinverts.com/Red%20Cherry%20Shrimp.html

}|{opukc

На клипа умишлено съм спрял червените лампи исках да вида дали има разрика, само Осрам 827 и Аквастар работят. Ако пусна червените се получава ефекта от снимката..

Mirobg

Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

siso

Давид и Голиат и......... малко цвят ;)

diskusi233

Много са хубави като ги видях на снимката изтубих ума и дума.БРАВО *THUMBS UP*
http://www.planetinverts.com/Red%20Cherry%20Shrimp.html

nasiendo

Съжелявам за невежеството но каква е разликата освен качеството на снимката *dontknow*

}|{opukc

nasiendo

Искаш да кажеш че моят е бледо копие  *THUMBS UP* съгласен съм.Но ако от малък е бил захранен с повече астахсантин тогава каква щеше да бъде разликата.

митко

Колега, не се обиждай, но разликата е очевадна. *DRINK*
A.jacobfreibergi"Otter Point", A.Stuartgranti"Chilumba", A.sp."Red dragon"
A.sp."German Red", A.sp.Rubescens, A.sp.Baenshi"Benga"
A.sp.Hansbaenshi "Red flash", O.lithobates"Zimbawe", L.sp."Yellow Collar"(Masimbwe)
P.taeniolatus"Red empress", C.borleyi(Kadango), L.caeruleus, M.sp."Zebrа Ch

grigor nakov

обикновен кафияв дискус с прораснала долна перка nasiendo ;-)

siso

Цитат на: nasiendo - 27.05.2012 22:04
Искаш да кажеш че моят е бледо копие  *THUMBS UP* съгласен съм.Но ако от малък е бил захранен с повече астахсантин тогава каква щеше да бъде разликата.
Боята няма как да направи рибата с плътен цвят.Всичко си е до ген и до гледане :)

xoxi

Цитат на: nasiendo - 27.05.2012 20:51
Съжелявам за невежеството но каква е разликата освен качеството на снимката *dontknow*
Колега захранването няма нищо общо с гена ,това е курипейра снимката която си пуснал е кафяв и шес години да яде астрахантин няма да получи тоя резултата,спора е излишен *DRINK*

siso

Цитат на: xoxi - 27.05.2012 23:16
Колега захранването няма нищо общо с гена ,това е курипейра снимката която си пуснал е кафяв и шес години да яде астрахантин няма да получи тоя резултата,спора е излишен *DRINK*
Куриперата е КАФЯВ дискус както Аленкер и САН МЕРА и ред други. Както има много червена Сан мера така и може да няма никакъв цвят. Ген

nasiendo

Благодаря ви колеги за коректните отговори. *privet*Сега вече знам кое е кафяв дискус кое е корипера. *YAHOO*