• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 10:53

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Създаване на шампион!

Започната от mejdupraznika, 11.10.2011 21:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

valnata

Поне някакво наказание да има за такива хора. Развали хубавата и му е забавно.. Утре нещо друго ще излъже и явно му е навик, щом няколко пъти опита да заблуди хората.

povdigaz

иска се промяна в правилата не само в раздел търся /предлагам

xoxi

Не бъркайте лъжите с глупости, нека си остане всичко за да могат хората добре да го видят що за стока е тоя ,че полвината постове в пазара са негови и да си помислят преди да вземат нещо от него.А извинението нищо не значи ти така се "осра" че няма накаде повече.

povdigaz

Кви глупости  бе брато той ще лъже и мами било то под друго име или ник

grigor nakov

Колеги, защо пишете  глупости и заради някаква си шега сега човек стана черен та черен,толкова много хора са купували риби от мен и един не е казал нещо лошо,вие от мухата направихте слон *SORRY*

mejdupraznika

Мисля си аз, че едно малко дете щеше да разбере за какво става на въпрос, и да си извлече по големи изводи от теб.

Ribarche

Сгрешил си ... сгрешил си ... , че е грозно е грозно ... , но вместо да се оправдаваш се извини на колегите си покажи , че съжаляваш .. постъпи мъжки ... оправданията са присъщи за ...... едни др НЕмъже .  Не прави маймунджалъци  :-D

valnata

Цитат на: 6ebeka - 03.04.2012 02:22
Колеги, защо пишете  глупости и заради някаква си шега сега човек стана черен та черен,толкова много хора са купували риби от мен и един не е казал нещо лошо,вие от мухата направихте слон *SORRY*

Ти два пъти се опита да заблудиш всички като пусна чужди снимки.  Тази ирония за "дискусите от добрич" за какво беше? Успя поне да скапеш темата и сега вместо със снимки на хубави риби се пълни с глупости.

danielm

Тази тема ме кефеше, а даже не съм фен на дискуси. Но тя беше мотивираща за всички, коите се опитват да правят селекции. Изчистете я, а последните писания да отидат в нова - "стената на резила" например.
По една тема "шампион" трябва да има и за кои, скариди ,гупи, бети (то за бети има, ама не с фотошоп и копи-пейст) и т.н.
а за коли-пейст ... втората тема.

pro_filer

Цитат на: danielm - 03.04.2012 03:13
Тази тема ме кефеше, а даже не съм фен на дискуси. Но тя беше мотивираща за всички, коите се опитват да правят селекции. Изчистете я, а последните писания да отидат в нова - "стената на резила" например.
По една тема "шампион" трябва да има и за кои, скариди ,гупи, бети (то за бети има, ама не с фотошоп и копи-пейст) и т.н.
а за коли-пейст ... втората тема.
+1

tonino

03.04.2012 11:18 #205 Last Edit: 19.02.2018 23:56 by tonino
...

Peza

Голяма дискусия се заформи. За мен най-добре е с оглед на колко поста от типа "офтопик" се изписаха покрай резила, тази тема да бъде почистена! Нека бъдат разделени нещата. В момента в този си вид е напълно безполезна и много трудно четима. Все пак някой гост или нов ще иска да разбере нещо по темата, а постовете в страни са повече от колкото по същество. Нека се разделят. (Спамът, било то и ползотворен, е най-големият бич за една тема/форум)

:coffee:
Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

Миряна

Цитат на: Peza - 03.04.2012 11:40
Голяма дискусия се заформи. За мен най-добре е с оглед на колко поста от типа "офтопик" се изписаха покрай резила, тази тема да бъде почистена! Нека бъдат разделени нещата. В момента в този си вид е напълно безполезна и много трудно четима. Все пак някой гост или нов ще иска да разбере нещо по темата, а постовете в страни са повече от колкото по същество. Нека се разделят. (Спамът, било то и ползотворен, е най-големият бич за една тема/форум)

:coffee:

+2
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Fcsyrovhmb%2F538237_3797678353034_21052137_n.jpg&hash=7f354611765e38613a09ec04546b6d458529bb4a

АМАЗОН

Цитат на: tonino - 03.04.2012 11:18
Да си кажа и аз мнението ,че това ми е като едно "дежавю" за един друг "герой" от форума.В никакъв случай не трябва де се трие,а да се направи нова тема "Срамът на 6ebeka" и да се почисти тази.Нека си носи срама,ако въобще изпитва такъв...Не мога да разбера тази наглост да показваш чужди снимки на риби за твои...И това с една единствена цел да станеш "някой" и да ти потръгне малко жалката далаверка от продажбите във форума.Заглавието на темата с големи букви и на видно място :ranting:
Абсолютно съм съгласен.

gelius

Колеги. Aз лично съм купувал дискуси и други риби и съм много доволен от,,6еbeka,,много коректен и точен човек,просто не заслужава за някаква си снимка да го обвиняваме и накърняваме,няма безгрешни хора :-)