• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 05:09

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Проблем с Правилата.

Започната от Dakata85, 24.02.2012 14:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

fizika01

Icagata

Леле, то позамряло тука  :-D Не съм влизал отдавна и сега виждам, че в форума за акваристика си има таргет, бройки. .. До този момент форума ми беше много полезен, това е факт -  коментирал съм каквото мисля, че знам,питал съм- отговаряли са ми, купувал съм си и скаридки, и растения, и рибки... продал съм една бета.  Тоест било ми е полезно, сега за първи път отворих да видя колко публикации имам...ми те не покриват две седмици "добро утро" с по една снимка - моя грешка, тази тема е най-полезната за акваристите и акваристиката! - ще гледам да не пропусна потенциална възможност да реализирам бройка, таргета трябва да се изпълни - като петилетката. Нали утре пак ще ми трябва да продам някоя рибка, понеже ме е страх, че не всичките видове са безопасни за котката ми, особено ГМО-тата с цел само мъжко поколение  :-)

Които поддържа сайта, той поръчва музиката. Между временно да не се окаже, че при търсене в Гугъл на  "Добро утро",  сайта за акваристика излиза на първо място.  *ROFL*

Извинете ме, съгласен съм с Вашите условия, ама бройки ми трябват и  имах 5 минути за губене.   :-[

easternalien

Надявам се знаеш, че постовете в "Лафче" не се бройкат  :-D
А според мен същото трябва да се случи и с "Фотография", а може и няколко други раздела, които позволяват буквичка или две, да се счита за мнение!

Icagata

Цитат на: easternalien - 04.03.2012 14:45
Надявам се знаеш, че постовете в "Лафче" не се бройкат  :-D
А според мен същото трябва да се случи и с "Фотография", а може и няколко други раздела, които позволяват буквичка или две, да се счита за мнение!

Хаха, не - не знаех  :-D Ето имам мнение, което е смислено, но не влиза в таргета - точно като в търговските фирми  *ROFL*

Similar topics (5)

19165

Публикации: 11
Прегледи: 10529

58907

Публикации: 3
Прегледи: 3240

40663

Публикации: 0
Прегледи: 1782

34550

Публикации: 6