• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

18.07.2025 23:03

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Проблем с Правилата.

Започната от Dakata85, 24.02.2012 14:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Dakata85

kapacitet

Аз нещо не разбирам проблема. Няколко пъти ви беше намекнато да си трете, лекичко да пускате в раздел фотография по няколко десетки поста на ден и след седмица яко в пазара. Къде ви е проблема.  *dontknow*
Много ме кефят такива темички  :popcorn:
И онова за IP-тата също не е решение на проблема. Мога да ти разкажа защо  :popcorn:
: 26.02.2012г 00:12ч
Дака що сега искаш заключваш темата. Нали е в Лафче  rulez

Dakata85

Не искам да отговарям на Чочев. За това  *lock.
Аз искам да ги спазвам и ги спазвам не искам да ги заобикалям. Просто казвам, че не съм съгласен и лошото е, че не получавам отговор от Админ.
А според мен с IP  ще стане. Колко IP-та може да генерираш, все пак вече са реални.

nikolay0876

Дака не се предавай бе човек, събота вечер е, всички модератори и администратори са на купон. Давай да си спамиме на воля, в понеделник ще ни коригират. Инак как ще оправдаят големите бонуси от рекламодателите?

kapacitet

ЦитатА според мен с IP  ще стане. Колко IP-та може да генерираш, все пак вече са реални.

Ами я да си помисля, а какво ще кажеш за Proxy. А и както всеки втори има вече телефон с интернет или WLAN антена, става още по- лесно. Ако човек иска да си постигне целта, с ограничения и без пак ще го направи.
: 26.02.2012г 00:12ч
ЦитатДака не се предавай бе човек, събота вечер е, всички модератори и администратори са на купон. Давай да си спамиме на воля, в понеделник ще ни коригират.

nikolay0876, не можеш да си представиш колко си прав. Чак ходих да си налея едно тънко питиенце, че ми стана интересно.  *CRAZY*

камен чочев

kapacitet

ЦитатВеселба, а?
Много ги кльопам такива теми. Преди няколко години, преди хората създали форума да се разделят на два фронта, имаше едни модове и админи, които банеха за щяло и нещяло. До сега щяхме да сме хванали къра.  *CRAZY*

nikolay0876

Цитат на: камен чочев - 26.02.2012 00:22
Веселба, а?
По нашия край казваме -гьотере- туркоезичните ще ме разберат. А иначе в духа на проблема- прегледайте този профил http://aquariumbg.com/forum/profile/jorjino/?sa=showPostsini и си помислете за какво иде реч. И  kapacitet ний тънките ги минахме...

kapacitet

ЦитатПо нашия край казваме -гьотере- туркоезичните ще ме разберат. А иначе в духа на проблема- прегледайте този профил http://aquariumbg.com/forum/profile/jorjino/?sa=showPostsini и си помислете за какво иде реч.

Охааааа, колегата е яко в алъшвериша. Само тънки кирийки.

ЦитатИ  kapacitet ний тънките ги минахме...

Еееееее, завиждам ви. Аз малко закъснях с вечерята тази вечер, но сега ще наваксам. А и при мен е един час по- рано  :-D

nikolay0876

До сега щяхме да сме хванали къра.
Гена, ний че ще хванем къра,., тва е ясно, ама до понеделник има време, на купон са началниците.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Е щом се налага ще те почакаме един час за да влезеш в ритъм.

камен чочев

По-скоро ни гледат сеира началниците. А че има търгаши то е ясно. Щом има купувачи има и продавачи.

nikolay0876

Ааа гледат, те вече са замъглили. Инак търгашите си ги има навсякъде, те ако бяха само тука, с мед да ги намажеш.

kapacitet

ЦитатА че има търгаши то е ясно. Щом има купувачи има и продавачи.

Честно казано не следя темата пазар, защото чисто технически няма как да си купя или да продам нещо, но все ми се струва, че и двете страни имат право. То май се получава нещо като омагьосан кръг. Обикновенния потребител иска да си пазари и продава дреболиики, но пък иска да бъде  и защитен от някакви си "прекупвачи" и некоректни търговци. От друга страна администраторите предприемат кякакви мерки за защита ограничавайки некоректните, но по този начин се ограничават и коректните. И къде е истината....  *dontknow*
Само се драпате за глупости. Вместо да си говорим за жени, алкохол и секс се занимаваме с глупости.  *DRINK*

fizika01

Е аз сега не разбрах , като бях единствения който има интерес към аквариума и обурудването, ще ми го прати ли или не. Dakata85 бъди пич и направи това което каза на страница 2–ра че ще го пратиш на първия който има интерес в темата. Инъче всичко става бля–бля–бля. Да видим колко е трудно да кажеш нещо и да го изпълниш.

nikolay0876

Честно казано, понеже в момента имам прекалено много свободно време, следя всичко по сайта (или почти). Нищо лично, но се дразня от хора които се регистрират, и директно заявяват нещо за продажба. Някакси ни в клин, ни в ръкав. Представи си, седим си ний, примерно 5-10 човека на маса, пием си, говорим си за жени и аквариуми....алкохол и секс....и идва някой на масата и казва: имам един трактор за продаване ей тука- йевтино ша ви го дам... Не знам колкото хора, толко и мнения сигурно, ама хората дето отговарят ( за сайта) те си решават.
: 26.02.2012г 01:01ч
Цитат на: fizika01 - 26.02.2012 01:05
Е аз сега не разбрах , като бях единствения който има интерес към аквариума и обурудването, ще ми го прати ли или не. Dakata85 бъди пич и направи това което каза на страница 2–ра че ще го пратиш на първия който има интерес в темата. Инъче всичко става бля–бля–бля. Да видим колко е трудно да кажеш нещо и да го изпълниш.
[/quote
Е даката е пич, щом е казал, ще ти го прати. Инак за к'во са пънеше толко?

Similar topics (5)

30587

Започната от dian_970

Публикации: 1
Прегледи: 2245

28956

Публикации: 8
Прегледи: 7009

38097

Публикации: 23
Прегледи: 12266

29030