• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.06.2025 18:43

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Болни ли са гупите ми?

Започната от lyudanis, 08.02.2012 21:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

lyudanis

Здравеите на всички,първо искам да се извиня ако имам грешки понеже пиша не чужда клавиатура и ми е доста трудно,искам да питам появиха се някъкви бели петна по две от гупи ми незнам от какво може да е и какво да направя,в аквариума има помпа с гъби вътре и кислород,

tolbuhinskiq

Без снимки трудно може да се каже. :-)

lyudanis

Цитат на: tolbuhinskiq - 08.02.2012 21:53
Без снимки трудно може да се каже. :-)
да така е ама незнам как да качим видеото

teodorcho

Колега да не са малки бели точици.

lyudanis

Цитат на: teodorcho - 08.02.2012 23:09
Колега да не са малки бели точици.
да те са малки бели ама се едно се е полепило по тех кислород ама като ги гледам ту ги има ту не,нищто немога да разбера, начинаещти сме и за това незнаеме ощте,може ви е от храната незнам,иначе  се хранат весели са ,

Асен Евгениев

Цитат на: lyudanis - 08.02.2012 22:17
да така е ама незнам как да качим видеото
Като цъкнеш на отговор, точно над полето за писане има упътване със син цвят "Как да кача снимки".
Видеото е по същия начин, само цъкаш в кръгчето на Video. Без снимки ще се гадае.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

teodorcho

Така както го описваш, според мен е ихтио. Намери тема в форума за ихтио и ако е такова вземи мерки за лечение.

turlaka

- аквариум: 80*35*40, , около 90л. вода
- стартиран: 05.12.2015г.
- осветление: 3х18в 865 на на два кръга.

lyudanis

Цитат на: teodorcho - 09.02.2012 00:37
Така както го описваш, според мен е ихтио. Намери тема в форума за ихтио и ако е такова вземи мерки за лечение.
да прав беше това е тази болес ходих в магазина и ми дадоха едно лекарство да сипем в водата три пъти, *thanks

teodorcho

Колега аз те посъветвах да слагаш нистатин, защото няма да ти навреди на растенията, пък и от личен опит знам, че действа.  :-)

lyudanis

Цитат на: teodorcho - 11.02.2012 14:51
Колега аз те посъветвах да слагаш нистатин, защото няма да ти навреди на растенията, пък и от личен опит знам, че действа.  :-)
да ама проблема при мене е друг че не живем в българия и незнам  тук при мене как се казва за това взех това което ми дадоха,а и немам живи растения такаче нема проблем

teodorcho

Ясно колега, не знаех, че не живееш в България. Важното е да се оправят рибките.  :-)

Similar topics (5)

45613

Публикации: 0
Прегледи: 2764

24706

Започната от pro_filer

Публикации: 3
Прегледи: 4047

9903

Започната от omanna

Публикации: 2
Прегледи: 3295