• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 16:23

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

КОТЕНЦЕ

Започната от Кацарска, 02.02.2012 16:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кацарска

Не знам тук ли да пиша ,но ако някой в зоомагазина има малко котенце ,което е оставено за осиновяване нека да ми пише.Ако е и от Пловдив още по-добре да не измъчваме котенцето с превоз.тел 0887748089 Стефка

ivotri

Колко малко трябва да е котето?

АМАЗОН

Кацарска

Цитат на: ivotri - 02.02.2012 17:01
Колко малко трябва да е котето?
Може и три четири месеца ,ако е по-голямо не знам дали ще свикне.

ivotri

За вътре ли е или за двор? Има едно много красиво коте с дълъг черн косъм и бяхо по корема. Рунтавелка мисля че е женска но е на 7-10 месеца и си е коте, вече не малко но има да расте. Ако искаш мога да го снимам тези дни. Само да кажа че сега статута му е уличен, но го водят на лекар(няма паразити) и го хранят с качествена храна. За двор става ама за вътре може да има проблеми.

Кацарска

Цитат на: ivotri - 02.02.2012 17:20
За вътре ли е или за двор? Има едно много красиво коте с дълъг черн косъм и бяхо по корема. Рунтавелка мисля че е женска но е на 7-10 месеца и си е коте, вече не малко но има да расте. Ако искаш мога да го снимам тези дни. Само да кажа че сега статута му е уличен, но го водят на лекар(няма паразити) и го хранят с качествена храна. За двор става ама за вътре може да има проблеми.
[/quoteзА   Много благодаря че ми помагате но то е големичко а аз го искам за апартамент и бях взела големичко но не свикна и се установи че е на една комшийка и нямаше хигиенни навици.

ivotri

Това ака в тоалетна когато е вътрве ама по-добре е по-малка да си вземеш. Ако ти се чака до пролетта все ще се пръкне някое мъниче да ти дадем.

Кацарска

Цитат на: ivotri - 02.02.2012 17:39
Това ака в тоалетна когато е вътрве ама по-добре е по-малка да си вземеш. Ако ти се чака до пролетта все ще се пръкне някое мъниче да ти дадем.    Ще потърся   още малко  ако не успея да намеря    ще изчакам до  пролетта.Много благодаря. @}->--

ivotri

Ама ако чакаш пиши ми напролет че пак ще се чудя какво да ги правя.

Кацарска

Цитат на: АМАЗОН - 02.02.2012 17:07
http://terraristic.net/forum/index.php/topic,11678.0.html
Ето,заповядай.       Много благодаря но човека е от Перник и само ще уморя животинчето.

xoxi

valnata

http://forum.dog.bg/forum/55-%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%b4%d0%be%d0%bc/page__prune_day__100__sort_by__Z-A__sort_key__last_post__topicfilter__all

В този форум ще си намериш. Даже по цвят и дължина на козината може да избираш.. Толкова бездомни котета има.. :-(

Кацарска

Благодаря на всички  ,пак ще търся.

Similar topics (1)

13971

Публикации: 9
Прегледи: 5293