• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 18:15

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Аквариумът на nevenaskorpi

Започната от nevenaskorpi, 09.10.2010 17:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nevenaskorpi

Благодаря, мисля да пробвам схемата с маята и захарта  :-)

nevenaskorpi

Благодаря на всички в този форум за отзивчивостта, съдействието и съветите  *thanks
Ето новата визия на аквариума ми и очавам критикии препоръки  :-)
Съжалявам за лошото качество, но нямам камера в момента  :-(

Рошавият ляв ъгъл е за Черитата  :-) май им хареса...

Bolta

Браво ! Качеството може и да не е от най-добрите , но за сметка на това , аквариумът върви в положителна посока  .*THUMBS UP* Претърпял е промени , като гледам .

nevenaskorpi

:) Благодаря! Старая се на всички животинки да им е удобно.Скаридките си харесаха къта, вече ги виждам поне да си чоплят, а преди се криеха...дънерчето ме дразни малко, но рибките го харесват и го оставих, особено за анциструсите (явно има манджа там  :-D
*offtopic то май е болест акваристиката... разболях се  :-D  ИСКАМ ГОЛЯМ АКВАРИУМ   :kreshtja:

NO CARRIER

Писах ти в другата тема. Грундът ти е прекалено ситен, затова акитата остават отгоре. Роголистникът вдясно е плаващо растение. Засаден вирее по-дълго в по-едър грунд. Така ще изгние много бързо и ще изплува.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

iv4o2233

nevenaskorpi

Това е моя 160 л хаос

Иван Валентинов

Невена,къде е коледния мъх? :-)

nevenaskorpi

15 л нано скаридарниче.
: 24.01.2012г 21:09ч
Цитат на: sensodine - 24.01.2012 23:00
Невена,къде е коледния мъх? :-)

Ванко, ни коледен ни яванец ми остана :'(  Много ме е яд... САЕ-тата им видяха сметката  >:o и за това ги подарих рибоците :( сега спасявам остатъци в едно 10 л аква :(
Честно казано, имам чувството, че криптокорините влияят зле на останалите растения. Валиснерията  и ехинудоруса ми също са на изживяване :(  Може грешката и да е моя... не торя, не пускам ЦО2...

Иван Валентинов

Като позавъдя след месец ще ти дам и от двата вида мъх пак да имаш,колкото до растенията едва ли чак от това че не ториш ще загинат,нямам идея каква може да е причината,нека колеги който са по-наясно с тези неща да кажат какъв може да е проблема :-)

nevenaskorpi

Лека промяна в пейзажа за разнообразие... Дайте съвет, този Анубиас в дясно дали да го махна или само да го окастря на 5-6 листа? Много голям стана сякаш...

ipman

Здравей според мен е супер не го кастри *THUMBS UP*

grigor nakov

Цитат на: ipman - 24.05.2012 22:50
Здравей според мен е супер не го кастри *THUMBS UP*

*STOP* *THUMBS UP*

ivaka87

Не го махай,така изглежда супер.Хубава джунгла се заформя.

Caxapa

Рано му е да се "кастри". Моят Анубиас едва като се подаде над водата започнах да кастря по малко от него  но си е джунгла точно това ми харесва, че няма почти никаква намеса на човешка ръка в развитието му.

Similar topics (5)

15300

Публикации: 7
Прегледи: 3736

16773

Започната от mircho

Публикации: 24
Прегледи: 8629

41456

Започната от margarita

Публикации: 4
Прегледи: 3367