• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Знаете ли защо в България няма да има АКВАРИСТИКА на НИВО

Започната от El toro, 13.12.2011 20:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

El toro

Хора хора спирам да пиша в този форум , само искам  да ви кажа едно нещо в балгария няма да има нищо, и знаетели защо заради самите нас , Ще продалжават да носят риби от холандия , чехия и ще ги купуват от там за 4-8евро,а ние ще ги купуваме от тях за 50,60,80,120лв-ТОВА Е БАЛГАРИЯ,ТОВА СМЕ НИ Е БАЛГАРИ ТЕ...............НА ЗДРАВЕ ПИЯ ЗА ВСИЧЦИ ВАС..............

ЕЛ ТОРО ГРАНДЕ

BOJO

какво е балгария и кои са балгари те?  И защо няма да има акваристика на ниво ? Какви сме ние ?

sailender

Донякъде съгласен със изказването. Но не изцяло :)

колешански

VDO

Rainbow sid

Абе човек, ти си невменяем, бе :-D
Какъв е проблема?
http://rainbowzoo.alle.bg/            Зоомагазин "Рейнбоу"

cwetalin

Проблема е че няма пазар. Няма пари. За да отгледаш едни малки рибки се иска доста. И то рядко се връща. Ако от едно хвърляне на бети, примерно, изкараш 150-200 и ги дадеш по 2 лева си ОК. Но не можеш да ги дадеш всичките. Тогава  оставаш вътре.
Всъщност, скоро търсих женски лалии. И се натъкнах на парадокс. Магазинерите казват - вносните кофти, много мрат. Нашенски няма. Имало един ентусиаст но и той се отказал. Е как става така. Хем вносните кофти, хем не вземаме българските и убиваме ентусиазма за отглеждане. Има магазинери тук, с добри магазини, ако искат нека обяснят този парадокс.

Погледнете колко обяви има за продажба на рибки, някои на смешни цени и пак няма кой да купи.

Но все пак, това е ХОБИ. За него се дават пари, не се изкарват.

Rainbow sid

Колега, не говорим за това кой как произвежда, дали може и как продава и т. н.За това е писано много ;-)
Става въпрос за това, че човека си пише, казва, че има идея, а после вече  е обиден.
Въпроса беше за какво е обиден.
http://rainbowzoo.alle.bg/            Зоомагазин "Рейнбоу"

cwetalin

Цитат на: Rainbow sid - 13.12.2011 21:28
Колега, не говорим за това кой как произвежда, дали може и как продава и т. н.За това е писано много ;-)
Става въпрос за това, че човека си пише, казва, че има идея, а после вече  е обиден.
Въпроса беше за какво е обиден.

Да, в последствие видях че е продължение на друга тема :)

El toro

Един прост пример братми се варна 2-години преди мен от  англия в момента продава дискуси в пловдив, продаваги в балгария за6тото неможе да направи достатъчно голямо количество за гарция и последния пат го прекараха с 6000евра пуснал е обява от 10-тина дена и го сасипват от тъпи вапроси даже вчера един гопита ако си вземе 10 дискуса можели на десет лева е това е балгария , друг го е питал пджените да ли са чиста линия и други такива

NO CARRIER

Ел Торо, разбирам неудовлетворението ти от българския пазар и България като цяло. Радвам се, че ни беше гостенин. Ако решиш да продължиш да пишеш, то нека да бъде в теми, свързани със самата акваристика, а не с осраното и омазано положение в милата ни родина. Всъщност, не те гоня, просто не искам да обръщаме форума на сцена. Заключвам и тази тема.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

77

ще си позволя да напиша няколко думи при заключена тема.да ме извиняват колегите модератори.
ел торо ,изглежда в този форум няма модератори на ниво....че да баннат и да спреш да ръсиш простотии.
при следващото такова изказване от твоя страна,аз лично ще се постарая да оправя тази грешка.
как беше....България не ме обича ,аз съм егати пича.

Similar topics (5)

5636

Отговори: 672
Прегледи: 430666

13055

Отговори: 16
Прегледи: 10930

7927

Отговори: 2
Прегледи: 3252

42217

Отговори: 48