• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

11.07.2025 22:50

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

умират ми рибите помощ

Започната от Rosko, 14.10.2011 22:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

tomatomov197

Цитат на: Rosko - 15.10.2011 22:37
а аз имам малка скалрия която нещо спря да расте много е малка и 1 златка която е малка.Само 2 големи трихогастера имам
Неправилно са съчетани рибите ти , но това сигурно го знаеш .  Сменяй им всеки ден вода и не вземай нови , те ще се редуцират сами .  На мен все пак ми е чудно как човек с 250 поста във този форум върши такива неща  :-(
С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

Nikiengi

Цитат на: tomatomov197 - 15.10.2011 23:06
   Неправилно са съчетани рибите ти , но това сигурно го знаеш .  Сменяй им всеки ден вода и не вземай нови , те ще се редуцират сами .  На мен все пак ми е чудно как човек с 250 поста във този форум върши такива неща  :-(

Ами тя ги има тези рибки още от началото (на лятото), а има 250 поста щото не обича да чете статии и да си направи изводи а само да пита и пита и т.н.!  :-)

Rosko

Впрочем да така е не ми се чете пък и не гледам аз сама рибите ,а и баща ми и преди сме имали риби ,но е нямало проблем даже имахме едни огромно скаларии и много красив аквариум ,но нещо пак се беше случило някаква болест и бяха почнали да умират и им давахме капки там някакви та се оправиха ,но аз се занимавам повече ,защото баща ми няма време ,и си казвам не разбирам кой знае колко от риби ,питайте ме за кучета да и не ми се чете ,защото не знам точно къде и какво да търся .И какво им е на комбинацията кои не са добра комбинация.

Nikiengi

Там горе в ляво има едно меню, дето като отидеш с мишката там изскача! Това не е компютърна игра, а меню с въпроси, които те водят до статии със съответните отговори на въпросите. На всичките си въпроси до сега там има написани отговорите! А пък има и търсачка - пишеш си въпроса и обикновено стигаш до много отговори! Пък има и Гуугле, та така!  :-)

Similar topics (5)

27303

Публикации: 24
Прегледи: 16080

57666

Публикации: 5
Прегледи: 2535

51257

Започната от ventzislav

Публикации: 14
Прегледи: 3967

41134