• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

12.07.2025 22:07

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Хелери

Започната от -_- Milenkov -_-, 08.10.2011 19:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

-_- Milenkov -_-

Здравейте акваристи,
Понеже аз съм новак тук и имам една бременна хелерка, искам да ви попитам, знаете ли колко време трае бременността и ако може да ми кажете по колко малки ражда?   *dontknow*
До скоро...  *BRAVO*
В живота ще има хора , които ще ти казват 'Не можеш' , а ти трябва само да се обърнеш и да им кажеш 'Само гледай' !

Mirobg

Търси и Чети!
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

ceko

това е много грубо,обясни на човека ако знаеш ако ли не си трай.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs27.postimg.org%2Fub3yubpcf%2Fuk_GRe_He.gif&hash=fab23b0277348359ae200ce5eefc4c477c5a3876

iv4o2233

Mirobg съгласен съм с ceko наистина е много грубо! Бременноста при хелерите е 25-30 дни. Надявам се да съм ти помогнал. Пусни и една снимка на хелерката, ако имаш възможност, за да я видим. Успех в акваристиката!  :-)

-_- Milenkov -_-

Мерси много..!   *BRAVO* Ще пусна и снимки.   *THUMBS UP*
В живота ще има хора , които ще ти казват 'Не можеш' , а ти трябва само да се обърнеш и да им кажеш 'Само гледай' !

iv4o2233

Цитат на: -_- Milenkov -_- - 08.10.2011 20:48
Мерси много..!   *BRAVO* Ще пусна и снимки.   *THUMBS UP*

Моля, очакваме ги с нетърпение!  *bg*

-_- Milenkov -_-

Ето само една, защото е доста нервна и не мога да я снимам..  :-D :-D :-D
Съжалявам за качеството..  :-[ Снимах с телефона..

iv4o2233

Цитат на: -_- Milenkov -_- - 08.10.2011 21:58
Ето само една, защото е доста нервна и не мога да я снимам..  :-D :-D :-D
Съжалявам за качеството..  :-[ Снимах с телефона..

Страхотна е тази женска! Ето ги моите.

Женската, която вече роди.

И мъжкият.

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

-_- Milenkov -_-

Значи в скоро време да очаквам малки, а?  :whistle:

Асен Евгениев

Цитат на: -_- Milenkov -_- - 08.10.2011 22:28
Значи в скоро време да очаквам малки, а?  :whistle:
Да, но доста по-малка бройка от горепосочената.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

-_- Milenkov -_-

Ще съм доволен и на малкото..   :-P  ;-)

iv4o2233

Цитат на: -_- Milenkov -_- - 08.10.2011 22:38
Ще съм доволен и на малкото..   :-P  ;-)

То ако са много става ОГРОМЕН проблем като пораснат и започнат и те да се развъждат.  *JOKINGLY* При мен така стана с гупите сега имам много и да продавам и да подарявам никой не иска. Сега и хелери много ми се родиха и ще загазя яко!  *ROFL*

-_- Milenkov -_-

А какво ще кажете за тези 2 гупи..?  :-) :-) :-)

iv4o2233

08.10.2011 22:56 #14 Last Edit: 12.10.2011 10:52 by TOXIC
Цитат на: -_- Milenkov -_- - 08.10.2011 22:50
А какво ще кажете за тези 2 гупи..?  :-) :-) :-)

И двете са бременни, първата очаквай първо да роди. На Окраска са супер моята женска е същата. То се започва с гупи докато разбереш как става работата, но после като се развъдят от тях друга риба не можеш да си вземеш. То само от едно раждане аквариума ще се пренасели.  *JOKINGLY* Иначе гупите са хубави, но много бързо се въдят.