• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

07.08.2025 05:33

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nikan

Ами терминът и е скоро :-D,а пък кога ще роди когато природата реши :-|

Rosko

Самоче не е много дебела ,може би защото е по-едра риба от другите,но е много черна отзад,дано до 2 дни роди ,вече 2-ри ден седи в родилката ,но мирна си седи.

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Георги Миленков

Все още не е родила.  :duvar: И аз започвам да се чудя, какво да ги правя?

Rosko

ivailo666

Аз мисля че за толкова време да не роди или е стресирана или ако е в една родилка с хелера да са ги изяли аз имах такава гупа беше до телевизора и не раждаше после я преместих на тихо място и на другия ден роди.
Пусни нови снимки?

Георги Миленков

Аз си мисля, че все още не е родила. Защото скоро четох на едно място,че като раждат рибите, се появява черно петно отзад, но моите рибки все още нямат. Хелерът сигурно ще роди след известно време, но за гупата не знам. Сега я отделих в буркан и ще чакам.   *SORRY*
: 08.09.2011г 11:11ч
Ето и малко снимки..   :-)

ivailo666

Може да пробваш да сложиш буркана  на тихо място без никакъв шум може да роди

Георги Миленков

Аз точно така направих..  :-P
Мерси за помощта..!   *privet*

Emanuela

дали е бременна и кога ще роди
: 08.09.2011г 13:01ч
дали е бременна и кога ще роди

Rosko

Не се вижда ,но са бременни .Само това мога да кажа .

vnom4o

Здравейте колеги нов съм в сайта и в отглеждането на рибки моля за отговори на следните въпроси:

1 Кога ще роди тази гупа на снимката ?
2 С каква храна ще трябва да храня малките ?
3 Колко време ще им трябва на малките за да ги пусна в общия аквариум?
Велик е не онзи, който никога не пада, а този, който винаги се изправя!

Emanuela

Колега гупата ще роди  когато  очите на маките рибки могат да се видят през прозрачната стена на родилното петно.А ако държиш да ти кажа  след колко дни според мен ще ти кажа :1-2 дни.*DRINK* :-) *THUMBS UP*Ти прецени кога да я отделиш в родилка,но първо погледни дупето на рибката .След като роди храни малките с Sera Vipan baby или ако нямаш такава ползвай храната на големите като я стриеш на ситно.А рибоците можеш да пуснеш в общиия едва когато станат 2/3 от големите.Успех!!! @}->--

Георги Миленков

Здравейте пак,
Днес ми е много щастлив ден защото гупата ми на сутринта беше родила 35 малки рибоци *YAHOO* *YAHOO* ... Сега съм ги отделил в по-малко аквариумче ии ще ги гледам как се развиват... Тази гупа която е на снимката умря по време на раждането и вчера взех 2 женски гупи и 1 мъжки.. Очаквам след 1 седмица да роди и втората гупа  *ROFL*

ivailo666