• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.08.2025 13:04

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Общи въпроси за живородките (ако нещо не ви е ясно, питайте тук)

Започната от 4i4oico, 12.07.2006 20:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Rosko

Мерси ,а до колко дни ще роди ,че във Вторник заминавам.

niki26

Цитат на: Rosko - 24.07.2011 02:57
Мерси ,а до колко дни ще роди ,че във Вторник заминавам.
Предполагам 4-5 дена.Корема и е много надут но не мога да ви кажа със сигурност.

ivailo666

Една гупа трябваше да роди след 7 дни но омря дес извадих малките те са развити ще почнат ли да плуват?

Nikiengi

Цитат на: ivailo666 - 30.07.2011 17:42
Една гупа трябваше да роди след 7 дни но омря дес извадих малките те са развити ще почнат ли да плуват?

Не!

Slavov

Nikiengi

Асен Евгениев

Като малък съм стискал гупа, която е на ръба на пръсване и малките са оцелявали. :karamse:
Но не беше умряла. :-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Rosko

Сега ще ви пратя видео,но НАМАЛЕТЕ звука защото ще чувате филма там един ,а видеото е на малките ми рибки не е много добре но бива да ги видите.Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

niki26

Цитат на: Rosko - 05.08.2011 16:10
Сега ще ви пратя видео,но НАМАЛЕТЕ звука защото ще чувате филма там един ,а видеото е на малките ми рибки не е много добре но бива да ги видите.Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

Сладурчета  *bg*

Rosko

След колко време ражда пак хелера родила е на 2 или 3 този месец ,но да ви кажа роди ми само 20 защо така и като ражда в родилката малките не падат долу.

zezo_inter

имам 3 молинезий в аквариума с други рибки,но молинезиите започнажа от даното да не мардат.парво беше само едната,после другата а сегаи трите..а другите рибки нямат никакъв проблем...на какво се дължи това?

Rosko

Kога се разбира гупата дали е мъжка или женска.На колко месеца си проличава.

niki26

Цитат на: Rosko - 06.08.2011 20:45
Kога се разбира гупата дали е мъжка или женска.На колко месеца си проличава.
Аз ги отличавам по окраската .Мъжката е и по-малко и много красива.

zezo_inter

имам 3 молинезий в аквариума с други рибки,но молинезиите започнаха от дъното да не мърдат.първо беше само едната,после другата а сега и трите..а другите рибки нямат никакъв проблем...на какво се дължи това?