• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

09.08.2025 14:36

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Избрани бисери от форума - цитати на най-смешните изказвания

Започната от renatibg, 30.04.2006 14:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zelenilkata

Цитат на: acho_pl - 10.02.2007 12:27
P_A_N_T_E_R_A
Не се заяждам с човека, но ми стана толкова смешно, че просто не се сдържах:
acho_pl
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fdobavi.info%2Fcars%2FRenault%2Fm22306.gif&hash=3a6e4fe8449a25b7e9d761ef198cc9059b9cb5b3

Radinka

това ми хареса
"Бетата вече е почти жива......" от темата на matow
златарник,скаридарник и жабарник

Петър Матов

Цитат на: Radinka - 28.02.2011 00:21
това ми хареса
"Бетата вече е почти жива......" от темата на matow

Ммм радинке, не си копирала цялото изречение, но се надявам тази част да е правилната :D

Radinka

Извинявай,но смешно ми звучи,а всъщност не е.Дано се оправи рибчето

Сега видях това в темата на repko

Прадавам две пури Т8 едната е Gro-Lux а другата е Aquarelle и двете са по 30W/90.Не са ползвани защото с 2см не ми станаха в гьола.Баласта е на ОSRAN QTP8 2*36 той също не е ползван.Вътрешни филтри 2 броя Atman At-F101 500l/h работели са 74 дена единия е за струя а другия прави и балончета.Пурите и баласа са 50лв а филтрите по 15лв бройката.Ако някоий вземе всичко 70лв и яжте киви да сте по еб...и.

не се сетих за какво трябва да ядем киви  *CRAZY*
златарник,скаридарник и жабарник

MeTogu

Цитат на: merkan - 27.04.2011 23:53
Здравей те всички на мен мъжкия прави гнездо и женската приема под него пригращая, но тя не хварля хайвера и е много дебела и 6те се пръсне

Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

MeTogu

Цитат на: Victoria_-_GG - 26.06.2011 14:09
За сега в аквариума си имам 1 скалария, една дания, един сом и 2 гупи двойка които на 8 ще имат малки. Мога ли да добавя рибки или не?
Дания е доста голяма.Как е влязла в аквариума.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Nikiengi

Цитат на: Radinka - 28.02.2011 00:53

не се сетих за какво трябва да ядем киви  *CRAZY*
Ми Radinka-e, то е писано за момченца! Зат'ва не се сещаш!
:-D :-D :-D

mejdupraznika

Цитатегати ламите преди време имах 3 златни 1 телескоп и 2 сома обаче бях начинаещ и лампата ми беше нон стоп аквариума ми беше целия зелен неможех да сваря да го чистя от зеления не знаех за този форум и ..  рибките ми стресирани и избледняха  :cry: и не растяха а то закакво защото лампата ми нон стоп фклиучена и вечерта стрес и са си губели цвета и аз чернодробна храна ги хранех  :x  окипазих ги  :cry:
но сега искам да ги напрая големи зверове

: 30.06.2011г 23:11ч
Цитат на: niki26 - 01.07.2011 17:25
Не не искам да гледам само растения но до колкото прочетох из форума за скалариите е хубаво водорасли.

barabata

Просто няма как да не се появи тук :

Тема: PRODAVAM-CAE
Автор: 6ebeka

ЦитатKolegi prodavam 3br.CAE 10-11sm. v otli4no zdrave,golemi 4ista4i cenata e 50lv.za trite,ako e edini4na broika cenata e 20lv.ot Sofiq sam tel.0879319959 ili 0886238459 pra6tam s ekont ili avtobus za drugi gradove

Просто няма друг като него   *ROFL*
Рибка дето се продава за 3-4 лева и като порасте никой не я иска понеже става мързеливичка, гони дискусите като цена ... не е истина просто  :duvar:
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

niki26

mejdupraznika "Цитат на: niki26 в 01.07.2011г 14:02ч
Не не искам да гледам само растения но до колкото прочетох из форума за скалариите е хубаво водорасли.

Може ли да знам кое е смешното  *offtopic

skDn

смешното е, че си голям кретен .. изобщо знаеш ли каква е разликата между растения и водорасли ?.. просто като го прочетох този коментар се смях 5 мин най-малко   *ROFL* и ми е много интересно къде си чел за скалариите че е ХУБАВО и ВОДОРАСЛИ  :buff:

ModEdit NO CARRIER: В тоя форум такива обиди са недопустими.
Няма невъзможни неща, има пропуснати възможности

NO CARRIER

Цитат на: barabata - 24.07.2011 01:49
Просто няма как да не се появи тук :

Тема: PRODAVAM-CAE
Автор: 6ebeka

Просто няма друг като него   *ROFL*
Рибка дето се продава за 3-4 лева и като порасте никой не я иска понеже става мързеливичка, гони дискусите като цена ... не е истина просто  :duvar:

Пуснах му предупреждение за шльокавицата. Цените са си негов проблем. Надявам се, че няма кой да му се върже.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

niki26

Моля да се вземат мерки срещу господина skDn  rulez

Здравков

Цитат на: skDn - 24.07.2011 03:53
смешното е, че си голям кретен .. изобщо знаеш ли каква е разликата между растения и водорасли ?.. просто като го прочетох този коментар се смях 5 мин най-малко   *ROFL* и ми е много интересно къде си чел за скалариите че е ХУБАВО и ВОДОРАСЛИ  :buff:
Пич, ако наистина си се смял на това 5 минути, по-добре смени или направо остави тревата.  ;-)

Bolta

Цитат на: skDn - 24.07.2011 03:53
..смешното е, че си голям кретен ..
*spam
А, бе еййй...skDn, какви са тези обръщения към колегата!? Вярно, че се е изразил смешно, но ни най-малко ти дава право да използваш подобни епитети! :karamse: Смей се колкото си искаш, но без такива обиди.
На колегата, може да не са му ясни нещата относно растения и водорасли, но ти знаеш ли какви акваскейпи има с корени и камъни , обрасли с черна брада и други водорасли? Явно не си ги виждал.
http://aquariumbg.com/forum/fotografiya/akvaskeip-s-vodorasli/

Similar topics (5)

47942

Публикации: 0
Прегледи: 1993

30528

Публикации: 2
Прегледи: 2201

20156

Публикации: 21
Прегледи: 8997

18665