• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

08.08.2025 05:02

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

MeTogu

Става.Щом ще е поне сред другите рибки стреса няма да е много голям.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Desmoria

Предполага се, че човека щом може да се ориентира да пусне тема, значи може да чете какво пише най-отгоре на раздела. Нека не стигаме до "обиди" във форума, но и да не се оправдаваме кой е нов, защото мисля, че тук сме се събрали хора, които можем да четем, и евентуално пишем грамотно.
В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

emchooo23

Цитат на: Smurfff - 15.06.2011 01:38
Здравейте нов съм в отглеждането на рибки и съм си избрал за начало "гупи" вчера 1 приятел ми подари 8 рибки
които 1 от тях е неизвестен произход другата е сомче и всички останали са гупи... та сега по темата
коремчето и се е надуло но и съм я отделил в родилка чакам бебоци но не знам кога скоро ли ще е това ? Ето снимки http://prikachi.com/images.php?images/104/3453104M.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/105/3453105T.jpg

спокоино след осхте 8 дни горе доло 6те роди

emchooo23

моля кажете ми защо на мъжкия ми хелер му е малка опа6ката моляяя *HELP* *HELP* *HELP* *HELP* *dontknow* *dontknow* *dontknow* *dontknow*алииии и аз имам съ6тата бета!!!се пак моля кажете да не се притеснявам!!!!!

Rosko

колко дни към 5 може ли да роди .да я слагам ли вътре в родилката

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Rosko

сложих я вътре но е много неспокойна много иска да излезе .много искам скоро до роди е тук да видите и 2 аквариума

Smurfff

Днес я извадих от родилното отделение да я върна ли пак ?

Rosko

кажете :-)
: 15.06.2011г 23:11ч
кажете рибката не ще да яде

Desmoria

Сложи рибката в родилката и не я закачай 3-4 дни. Давай и храна веднъж на ден. Обикновенно е неспокойна когато ще ражда.
В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

Rosko

давам и храна но не яде  иска само да излезне защото гледа другите риби как си плуват и ...

ivailo666

Има ли още време да ги отделя?

може ли да ми отговорите?

Desmoria

Има доста време.
: 16.06.2011г 15:03ч
Цитат на: Rosko - 16.06.2011 15:02
давам и храна но не яде  иска само да излезне защото гледа другите риби как си плуват и ...

...и това е съвсем нормална реакция.

Rosko

ама отзад и е червено а не черно може ли да е различно в зависимост от разцветката на женската  ,защото другите ми женски не са бременни много са слаби и имат черно а, уж бременната има червено

Caxapa

Малко и е рано на рибката ти да ражда.  Червеното което виждаш хайвер който все още не се е превърнал в малки рибки. Като стане това ще потъмнее още коремчето на рибата ти. Имай търпение все пак. Това не е играчка на която да навиеш пружината и да започне да подскача или каквото да е там.