• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

08.08.2025 10:02

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кажете ми дали моята рибка е бременна - всички въпроси тук

Започната от HegeJl4o, 16.03.2006 20:01

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Rosko

мерси ама не съм сигурна дали и е черно отзад,по точно е червеникаво към кафяво.утре ще купя родилка .горе долу колко е като цена

Bolta

Цитат на: Rosko - 14.06.2011 02:35
...утре ще купя родилка .горе долу колко е като цена
Различно, зависи от магазина и модела. От 5 до 8лв. варират.

Rosko

мерси а за петното отзад нали ви казАХтъмно към кервено-кафяво  ли  трябва да е .И още1 въпрос кога да я отделям .

MeTogu

Да точно такова трябва да е.И точно там от където се раждат рибките побелява.Корема на рибката става чак четериъгълен.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Rosko

е тук може ли да кажете горе долу след колко време ще роди

Desmoria

Ако не си прехранил рибока, в рамките на максимум една седмица трябва да имаш малки.
В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

Rosko

Не съм тя ми е от вчера в зоо магазина я видях как 1 мъжки я гони и я взех другите ми са много по слаби от нея кога да я отделям купих родилка.
: 14.06.2011г 19:07ч
ще стане ли нещо на рибката ако седи в родилката доста време ,по точно колко време може да стои

Smurfff

Здравейте нов съм в отглеждането на рибки и съм си избрал за начало "гупи" вчера 1 приятел ми подари 8 рибки
които 1 от тях е неизвестен произход другата е сомче и всички останали са гупи... та сега по темата
коремчето и се е надуло но и съм я отделил в родилка чакам бебоци но не знам кога скоро ли ще е това ? Ето снимки http://prikachi.com/images.php?images/104/3453104M.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/105/3453105T.jpg

NO CARRIER

Здравей! Според мен скоро няма да е. Имаме специална тема и утре ще слея твоята с онази.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

zlatna_ribka

офф стига хора има теми в който да се задават тези въпроси.Форума е на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЧЕТЕТЕ МАЛКО ДЕ Е СТИГА С ТАЯ ПРОСТАЩИНА  *offtopic иначе гупата иска още време докато роди ЗНАМ ЧЕ НЕ СЪМ ЧОВЕКА КОЙТО ТРЯБВА ДА ПРАВИ ЗАБЕЛЕШКИ има си модератори но вече става.....
Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее

Асен Евгениев

Цитат на: zlatna_ribka - 15.06.2011 02:00
СТИГА С ТАЯ ПРОСТАЩИНА  
По-спокойно, човека сега се е регистрирал, още е пресен-пресен.
Получава се визуален ефект на разтегляне на гупата, но поне седмица ще почакаш.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

колешански

Цитат на: zlatna_ribka - 15.06.2011 02:00
офф стига хора има теми в който да се задават тези въпроси.Форума е на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЧЕТЕТЕ МАЛКО ДЕ Е СТИГА С ТАЯ ПРОСТАЩИНА  *offtopic иначе гупата иска още време докато роди ЗНАМ ЧЕ НЕ СЪМ ЧОВЕКА КОЙТО ТРЯБВА ДА ПРАВИ ЗАБЕЛЕШКИ има си модератори но вече става.....
По тази логика,трябва да ти изтрият и поста.Акапулко е наистина прав. ;-)

MeTogu

Ще се стресира от малкото пространство и намаленото количество кислород.А може и да умре.
Повече от 5 дни не е за препоръчване да седи в родилката.Какъв вид ти е родилката все пак?
След като роди при теб първия път си запиши датата и другия месец 2-3 дена по-рано я отделяш и гаранция ще спасиш малките а и няма да стресираш рибата.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Асен Евгениев

Остави я в родилката, трябва да роди съвсем скоро.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Rosko

значи сега в момента ще ви я снимам и ще ви покажа родилката