• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

27.07.2025 20:20

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Oranda и Beta

Започната от OnLinels, 29.08.2005 18:06

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

OnLinels

Здрасте пак.Значи за две седмици ме нямаше и забелязвам че една бета мия няма.След като се пибрах oranda плува с корема на горе а бетата ми както си беше розова със светло синио несшто ми се струва доста избледняла.Купих си две мулинезии и продавачката ми каза че трябва да имам варовиков камък.Даде ми един сложих си го аз в аквариума и се питам дали не е това проблема.Или просто рибките ми са нещо болни!

Stas

Ами ти извари ли го този камък? Поне попари ли го с вряла вода?

А правописа нещо да е избягал?:)

malomir

Някои хранил ли ги е тези риби 2 седмици?И тоз варовик от какъв зор?

OnLinels

Kamaka ne e izvarqvan, taka mi kazaha ot magazina. Ribite sa hraneni i sum go poztavil zaradi molineziq

Anonymous

Nemo

тва чудо paxil спам бот ли е , кво е няма ли начин да се бамне :?:  :twisted:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

Longanlon

бот е. не кликайте на линка - ще разбере че от тоя форум е кликнато и ще засили дейността си.

единственото спасение от тях са ония числа, които да попълваш при регистрацията - както като пращаш смс от сайта на мтел, само че еднократно.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

dido

Абе тоя юзер просто трябва да се изтрие. Има го от доста време.

N.Nobs

Цитат на: "dido"Абе тоя юзер просто трябва да се изтрие. Има го от доста време.

Оставете го да си пише момчето :D
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

NikolaV

Пък и сайта може да е полезен за някои rofl  rofl  ppp

penchod

Хубавото е че се ориентира най-после, към правилния раздел :wink:

Similar topics (1)

9887

Започната от kokepa

Публикации: 0
Прегледи: 2659