• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 04:56

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Въпрос за съжителство

Започната от salamandar, 15.02.2011 00:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

salamandar

Здраейте колеги,имам малко питанки отностно живородките.В 50л аква съм събрал 3 гупи(1м/2ж) 2 хелера(1м/1ж) 6 молинезии(идея си нямам за пола 3 са жълти 3 са черно бели) .Та искам да питам мога ли да добавя още живородки и как най-добре да направя съчетанието им отностно бройките,+ няколко плати.
: 14.02.2011г 14:02ч
Тц Тц Тц никой недаде мнение за живородна комбинация :)) никой ли вече негледа живородки  :-| :duvar:

bigbeer

Младежо, ти в 6. клас ли беше?  *STOP*

salamandar

Отказвам се да питам каквото и да е!

bigbeer

Цитат на: salamandar - 15.02.2011 00:55
Отказвам се да питам каквото и да е!

Питай де, ама и отговаряй като те питат. :) Ти си на далаверя, щото навремето нямаше интернет и кого да попиташ ;) :-D

Caxapa

Цитат на: salamandar - 15.02.2011 00:52
Здраейте колеги,имам малко питанки отностно живородките.В 50л аква съм събрал 3 гупи(1м/2ж) 2 хелера(1м/1ж) 6 молинезии(идея си нямам за пола 3 са жълти 3 са черно бели) .Та искам да питам мога ли да добавя още живородки и как най-добре да направя съчетанието им отностно бройките,+ няколко плати.
: 14.02.2011г 14:02ч
Тц Тц Тц никой недаде мнение за живородна комбинация :)) никой ли вече негледа живородки  :-| :duvar:
Както и да го смяташ  изчисляваш сантиметър риба-литър вода и си ок.  Май си на границата на пренаселеност. Особено ако имаш от големите хелерки като моите ГМО да са по над 12 см и тогава оле мале става.

bigbeer

11 риПки на 50 литра си е пустиня :)  :-D

Асен Евгениев

При добра филтрация и залесяване може да пуснеш няколко плати и да кротнеш. :-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!