• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 23:32

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

За пловдивчани

Започната от miTko, 23.02.2007 10:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nikolaytoshev

zapleska преди следващата сбирка няма да излизаш от вас 3 дни и само чай ще пиеш и на топло ще стоиш, че ти забравихме физиономията. :-)

sheytan

Извинявам се, че не успях! Много дертове брах покрай работата и бях кълбо от нерви и ми се стори, че няма да съм приятна компания. Сега поолекна след експедицията влизам в релси.

lz3cv

Добре си ти, нашата е с краен срок 10.01.Вече не знам какъв ден е, така ми се слива всичко. Карай, ще се видим догодина.

zapleska

Цитат на: nikolaytoshev - 11.12.2010 17:45
zapleska преди следващата сбирка няма да излизаш от вас 3 дни и само чай ще пиеш и на топло ще стоиш, че ти забравихме физиономията. :-)

хахаха може ли да разреждам чая с парцуца  :-P действа безотказно вътрешно и външно
Не се чудете, НЕГРАМОТНА съм m/

zapleska

утре  *DRINK*нещо *dontknow* някъде :-[ ?последна тазгодишна сбирка предколедно  O:-) да си разменяме подаръци *JOKINGLY* за предпочитане място без стълби и изненадващи наклони и дупки ]:->, че открих сезона на паданията :duvar:
Не се чудете, НЕГРАМОТНА съм m/

nikolaytoshev

Предлагам този четвъртък (06.01.2011г.) да съберем в Пасифика на втория етаж.

Час на срещата 19:00

Този път със записване ще го караме. Поименно и глоба една ракия, който обещае да дойде и не присъства. :-D

Нови колеги също приемаме на драго сърце. Ако някой не знае къде се намира, да ми пише на ЛС и ще се разберем.

Trobata

Тази седмица и аз съм в Пловдив и може да дойда :)

borislav

Ако се съберем поне 5 човека ще дойда и аз.
Снимки на аквариумите :                                                          
https://picasaweb.google.com/100568025807081987532/qzfXwC?authuser=0&feat=directlink

miTko

Няма да дойда! :-P
Разни мои АКВАРИУМИ 

nikolaytoshev

miTko надявам се да се бъзикаш. Ще те чакаме.
: 04.01.2011г 01:01ч
Хайде очаквам още хора да се запишат, за да не почвам тормоз на ЛС. Те си знаят за кои говоря. *privet*

miTko

Без майтап, не мога. Другата седмица ще мога, ама тази не...
Разни мои АКВАРИУМИ 

nikolaytoshev

Хайде народе!!!

Сбирка наближава,
агитацията продължава,
а компанията се скатава.

Чакам още хора да се запишат.
: 05.01.2011г 14:02ч
Ако няма поне 2-ма сигурни човека, които да кажат, че ще дойдат сбирката няма да се състои.
: 06.01.2011г 09:09ч
Чакам до 17:00 часа днес и ако няма други желаещи сбирката ще бъде отменена.

Trobata

Ако има и други желаещи аз съм на линия. :)

nikolaytoshev

Хайде хора. Не ви ли се излиза за 2 часа да си разнообразите сивото ежедневие.

Trobata, ако никой друг не изяви желание до 17:30 ще трябва да го отложим за друг път. Иначе ще трябва да сме само ние двамата.

Trobata

Направо за друг път ще остане. ;)