• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
02.06.2024 13:31

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Срещи и събирания за разпивка

Започната от bigbeer, 07.07.2005 15:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

miTko

Аз пък обожавам печени чушки, но мразя катък.  Биволско мляко не отказвам обаче. :wink:
Разни мои АКВАРИУМИ 

NO CARRIER

Дано се намерят парички до края на месеца, аз ще ви кажа какво обичам и какво мразя.  :twisted:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

NikolaV

Аз съм за извън голямото село. Тук винаги може да се напиеме...

NO CARRIER

.... и го правим редовно, повярвай.  :D
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

bigbeer

Цитат на: "Longanlon"а какво е катък?!? щото мразя чушки...

лонги, катък-а или кътък-а е една ферментирала млечно-кисела субстанция - на пръв поглед със съмнителни качества и пълна липса на каквито и да е сертификати за iso2001, tco99 и подобни  :twisted: произвежда се предимно от овче мляко през есенния период, тогава когато на овцете започва да им спира млякото и да става все по-гъсто и жълто.. и се разгонват и почват да пускат гювеч на кочовете :). превъзходните му ароматно-вкусови качества се дължат според мен на аромата и веществата които тези рогати сексмашини имплантират по време на половият акт в прегорелите овчици.. :P

а в комбинация с печена-обелена-нарязана-червена чушка кътъка си остава най-благото мезе за ракийката.. за мене де !

Raven

мда,ял съм го под друго име обаче-много е вкусно,направо деликатес.

другата класика е недостатъчно добре почистнено дебело черво
напълнено с полусурови обикновенно неядивни животински суббпродукти и производствени остатъци / кръв,далак,бял дроб,виме,сухожилия,хрущяли и всякаква друга храна която и кучетата ми отказват/ -  тия неща са познати  под много имена- старец,бабе ,кървавичка,бахур и други разновидности.

както казва жена ми- "все гадостите те влекът"
.
е това е истинска кулинарна приказка- символ на българската кухня.
а на запад всичко това е строго забранено - просто щот на онези толкоз им е акъла.

братята шотландци са го гепили от нас ,сложили са му и овесено брашно и си го правят под името ходжис.

п.п. ами шкембе чорбата и шкембето в саханче- тази поезия с чесън 8)

няма да пиша повече ,щото на Крачев му се плаче като чете такива работи :twisted:
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG


Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

miTko

И свински м..е с чесън :lol:
Разни мои АКВАРИУМИ 

NO CARRIER

А стига де, вече лигите ми потекоха.  :broil  vilka  :drunk
А свинските подробности колко са вкусни... Баси, трябва да потърся някой познат ветеринарен доктор, че ми се приядоха, деба.  :x
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

abaro

Що не си илюстрирате постовете със снимки??? В тази тема така е прието. :lol:
http://picasaweb.google.com/adbaro/ACacatuoides
http://picasaweb.google.com/adbaro/AViejita
[smg id=241 type=link align=left width=88][smg id=285 type=full align=left]

tishovsx

Нищо не решавате, нищо, при мен бе голямата бира оня ден, и вика: аре бе гушмаци що става бре, нема ли да се окепезваме...
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

NO CARRIER

Ще решим. Чакай да изкарам пак някой лев и да видиш как ще се разбързат и другите като видят, че няма кой да ги чака тях.  vilka  :gi
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

bigbeer

средата на октомври ще е подходяща за подобни мероприятия :) как се услажда тогава рикииката.. особено когато навън е едно мрачно и мъгливо време а ти си си седнал до камината на топло ! :)

пс. до тогава вече ще съм свършил и с ремонта и хептен ще ми се услажда ;)

dido

Gutt, mein Herr. Тогава ще съм на линия, пък и е заплатено, демек ракиено време :-)

tishovsx

Пичовее, аре на Троян през големите празници.....22-25 .09...аааа  8)
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

tishovsx

Пичове аз съм на Троян, през празниците...който има желание да заповяда...и пак там в "хубави неща"...даже със жените, и гаджетата.... :wink:  :D
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY