• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 23:32

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

М-Тел!

Започната от batRambo, 26.09.2010 01:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

batRambo

Кой се о*ра в М-Тел?

Лора

Незнам кой какво е осрал, ама... Може би по времето, когато са им почнали проблемите (според оператора се обновява софтуер) минах на нов тарифен план. Вкарах номера в семейство и приятели. Изчаках потвърдителните СМС-и и провеждам  двучасов разговор с единия от номерата и съответно на следващия ден виждам някаква невъзможна сума. Оцъклих се на момента и набрах пичката от другата страна на телефона. След като я изчаках кротко 25минути, любезно ми обясни, че проблема е при тях и при фактуриране ще ми се пишат отстъпки от таксуваните разговори в групата. Отивам след две седмици да плащам сметката и опа... проблемче. Немога да платя, защото М-тел имали проблем.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

batRambo

Въпроса беше глобален.Не за твоят личен проблем.  :-P

Bolta

Дано по-бързо да си разрешат проблема , че и на мен взе да ми писва .
Иначе редовно си ми пращат някакви SMS-и  *CRAZY* за игри и тем подобни работи , които адски ме дразнят  :karamse: .

username_alex

сега като видях М тел се сетих, че по случай 15 им годишнина организират безплатен концерт в София в паркът зад музеят "Земята и хората" на 29 този месец от 19 00 часа и ще продължи 3 часа. ще участват enrique iglesias и Sugababes ;)

denbosch

Цитат на: username_alex - 26.09.2010 10:55
по случай 15 им годишнина организират безплатен концерт в София

Да бе да-безплатен?!  *MODERATOR*

Всеки месец си плащам вноските за безплатния концерт на тези мошеници /не,че и другите не са такива/ !!! Навремето имаше идея да ги предупредим с един ден без мобилни телефони,ама нали сме си много разбрани и задружни.....

Асен Евгениев

При дрането, което ни налагат, и Елвис Пресли могат да извадят от гроба да ни пее. :duvar:
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

demetra69

Ами на мен ми се наложи да си сменя чипа(картата) и чаках 3 дни за да ми активират номера, вярно е че сменят софтуера но не е нормално това да става на гърба на потребителя.
През 30-40 минути им се обаждах и всеки път ми казваха че до половин час ще е активна картата.

Лора

Цитат на: batRambo - 26.09.2010 01:38
Въпроса беше глобален.Не за твоят личен проблем.  :-P

Явно мисълта ми е текла по бързо от писането и съм пропуснала да напиша, че до ден днешен немога да си платя сметката, дори в офис на Мтел. Иначе фактурата е на лице и сумата за плащане ми "харесва".  :-D
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

MeTogu

Абе ще отида да им инсталирам софтуера аз.
Колко ти е сметката?
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Лора

37лв и някакви стотинки общо за двете карти. На мен не ми пречи, че немога да я платя и че още не са ми спрели телефона. Яд ме е, че ще ме натовари наведнъж следващия месец. То като се замисля скоро ще ме засекат...

MeTogu

Ти гледай някой друг да не те засече. :)
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Асен Евгениев

Цитат на: MeTogu - 26.09.2010 23:11
Ти гледай някой друг да не те засече. :)
Плашиш ли я или и го пожелаваш. ;-)
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

miTko

Хем Жица Хем Тел, и аз съм към тях, но те и другите са същата стока.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Bolta

Цитат на: Лора - 26.09.2010 23:01
37лв и някакви стотинки общо за двете карти. На мен не ми пречи, че немога да я платя и че още не са ми спрели телефона. Яд ме е, че ще ме натовари наведнъж следващия месец. То като се замисля скоро ще ме засекат...
Отделяш си някъде 37лв. и забравяш за тях  ;-) . Така няма да се товариш .
Аз в момента нито знам колко ми е сметката, нито с колко безплатни минути разполагам  :-( .

Similar topics (2)

34169

Публикации: 22
Прегледи: 7670

35546

Публикации: 9
Прегледи: 5941