• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.06.2025 22:22

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

малко и от мен

Започната от rahmi_91, 02.09.2010 16:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

rahmi_91

02.09.2010 16:41 Last Edit: 03.09.2010 02:14 by NO CARRIER
Знам че имам грешки ,но с хобито се занимавам от месец и половина ако може кажете ми грешките за да се поправя с течението на времето и се извинявам за не качествените снимки снимани са с телефон    

Bolta

Какви грешки да имаш ?
Гледаш си рибки  *THUMBS UP* . На където се обърнеш - има аквариуми  *THUMBS UP* .
Аз бих махнал мидите , защото на този етап (откакто се занимавам с хобито) не ми харесва да има миди в аквариума . Не че преди не съм слагал най-различни неща от сорта , но на теб ако ти харесват си ги остави .
Пещерата с камъните ми се вижда атрактивна . Със силикон ли си ги захванал или така ми се вижда ? Ако можеш сподели , как точно си я направил .
В този аквариум , където е "пещерата" ми се вижда , че ти е доста едър грунда .

rahmi_91

ами едрия грунд беше преди когато научавах нещана и разбрах чее много голям смених го,а пе6тера го направих с тубичка от минерална и силикон обаче сега него използвам стрх мее щото кат го пуснах на водата ми умраъаха рибите обаче разбрах че нее от това било от грешно стартиране на аквариум и сега ми страх даго пусна, първо си помислух чее от многото силикон но според мен не може да бъде...

Bolta

Изчака ли достатъчно да изсъхне силикона ? А и незнам дали всякакъв силикон става за тази цел или трябва да е специален за аквариуми .
ПП : Мисля да ти "открадна" идеята и да пробвам да направя и аз нещо подобно , ако нямаш нищо против .  *privet*

petarvalchev

Цитат на: bolta - 02.09.2010 21:30

ПП : Мисля да ти "открадна" идеята и да пробвам да направя и аз нещо подобно , ако нямаш нищо против .  *privet*

+1
И на мен идеята ми допадна. Мисля, че с "аквариумен" силикон няма да има проблеми.

rahmi_91

силкона беше  същия дето си направих аквата ,нямам нищо напротив напревете си го нали сайта е за това за да си споделяме *privet* само 4е го направете с по малки камани моята грешка е това че направих с по големи и стои по грозно  и аз отука откраднах

http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=404&isim=Pet+%FEi%FEeden+akvaryum+bal%FDklar%FD+i%E7in+ma%F0ara+yap%FDm%FD

hikari

Мога само дати кажа ще имаш скоро малки гупетаа ;) както майками вика ше ставаш дядо ;о
а хелерчето е мн хуваво като моето аз имам с един шип на задната перка :)
мн готино е станало браво :)

Similar topics (5)

8880

Публикации: 7
Прегледи: 3916

29201

Публикации: 7
Прегледи: 3529

12709

Публикации: 16
Прегледи: 9365

9375