• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Коралов мини риф от Канада, Торонто 1350 галона.

Започната от tishovsx, 14.07.2010 13:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Асен Евгениев

Тоя младеж сигурно живее до океана и направо опъва шланга.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

tishovsx

Схемичка на потоците вода на това аквариумче.

На някой може да му е интересно ;-)

IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

N.Nobs

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

wwladoo

*offtopic Имал бол пари, дал ги да си направи кефа!!Аз също бих ги дал, ако ги имах в излишък!!! ;-) :-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

N.Nobs

Нямах в предвид парите който е дал за ВиК, те са нищожна част от това което е инвестирал във аквариума.Ставаше дума за графиката която е направил, просто си личи че е човек на детайлите  :-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

wwladoo

Цитат на: N.Nobs - 25.07.2010 06:23
Нямах в предвид парите който е дал за ВиК, те са нищожна част от това което е инвестирал във аквариума.Ставаше дума за графиката която е направил, просто си личи че е човек на детайлите  :-)
Аз също имах впредвид,цялостната инвестиция,а не точно твоето исказване!!Да действително,е изпипано В и К, детаилно!!! ;-) :-)
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

tishovsx

И така човека продължава с аквариума, явно не бърза или няма пари *ROFL*писах му, да му дам някой долар да си завърши аквариумчето...

Направил е обличане на тръболяците с някакъв втвърдител наподобяващ камък и напълнил с вода да потества за течове.

Явно е дошло и времето за акваскейпа *YAHOO*

С това лепило-епоксид лепат каманяците.

nikolaytoshev

Очаквам продължението. Малко са хората с пари, които ще ги похарчат по този начин. Браво на пича и на Тишо, който следи събитията и ни информира за достиженията на морската акваристика.

vasso

Да, готина е темата. Накрая сигурно ще е супер аквариумът. Относно парите- тази къща като материал ми изглежда по-евтина от аквариума. :-D

tishovsx

Обща снимка. :-)

Edit:
Още малко снимки.

tishovsx

Марс системата му е готова. Това е отделна система като QT но и служи за адаптиране на корали.

kamenov

Мале този пич не играе да дребно...
Щом и такава система за карантина е направил.
Само не ми е ясно с толкова камъни в карантинен аквариум как ще излъже дамселчето да скочи в кепа :)

marrio31

мдаа,много са сериозни нещата тук,яко кинти и тука се набиват :-D :-D ама ще стане страшна красота,сигурен съм :popcorn:

kamenov

tishovsx

Поподредил човечеца, хубавичко става.

Така се правело, казват *THUMBS UP*

Similar topics (5)

28219

Отговори: 3
Прегледи: 7342

21342

Отговори: 44
Прегледи: 21976